maanantai 23. huhtikuuta 2012

Kesatakki teepannulle / Summer coat for the tea pot

No nyt se on VIHDOIN valmis! Oli jo toissailtana mutta sain otettua kuvat vasta eilen...... ja kun ajattelin etta saan mukavat kuvat teepannun kanssa tajusin etta olin jo pakannut isomman teepannun, jonka mittojen mukaan tama oli tehty. Eli ei ole nyt sitten kuvaa pannun kanssa. Mutta virkattu teepannun kesatakki siita siis tuli. Ohje on kirjasta Erika Knight, Simple Crochet (2003).

Now it's FINALLY ready! It was ready already the other night but I got the photos taken yesterday..... and when I thought that I would take nice pics with the teapot I realised I had packed the bigger teapot (made it according to its measurements). So no picture with the pot. :( But it did come out as a crocheted summer cozy for the teapot. The patterns is from the book Erika Knight, Simple Crochet (2003).



Nyt teen tata.
Now I'm making this.




2 kommenttia:

  1. Soma mekko teepannulla. Koskahan saisin puettua oman espressopannupi, aikeet on ollut pitkään, toteutus taas odotuttaa itseään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kylla se ihan veikean nakoinen on vaikka valilla sita katsoessani epailen edelleen lankavalintoja. :) Oli vaan niin huonot puuvillalankatarjonta ettei tosi. Pastellia olis riittanyt vaikka kuinka mutta kun en halunnu pastellia nuttua pannulle. Espressopannulle saat nopsasti koltun tehtya. Taakin tuli tosi nopeesti mutta sitten toi viimestely jai (havettaa ihan kun siina viimeistelyssakaan ei mennyt niin kauaa).

      Poista