maanantai 22. joulukuuta 2014

PIkkuneidin ensimmainen "joulujuhla" / Little Miss' first Chrismtas concert

Meidan pikkuinen on jo niin iso etta torstaina paasimme hanen "koululleen" kuuntelemaan lasten laulantaa. Taalla ei yleensa kouluilla minkaanlaisia joulujuhlia ole.  Kouluissa puhutaan joulusta, Hanukasta, Kwanzasta mutta ei niita mitenkaan muuten juhlita. 

Our little one is so big that last Thursday we had a chance to go to her school to listen to children sing. Here they do not have Christmas celebrations at school in the same way as we do in Finland. It's a shame really but when in Rome..... They do learn about Christmas, Hanukah and Kwanza in schools but no concerts or pageants or any other kind of celebrations.


Tamakaan ei varsinaisesti mikaan joulujuhla ollut. Lapset lauloivat ja leikkivat niita lauluja joita olivat syksyn aikana oppineet. Yhdessa laulettiin Kulkuset ja sitten kahviteltiin. Siina koko juttu.

This wasn't really a Christmas concert. The children were singing and playing the songs they had learned during the autumn. Then we all sang Jingle Bells had some coffee. The end.





Oli ihana katsoa naita kolme vuotiaita. Jotkut lauloivat. Jotkut eivat. Jotkut leikkivat ja jotkut eivat. Osalla oli hauskaa ja osalla ei. :) Selkeasti siis joistan lapsista yleiso oli ihan kamala kasitys.

It was so wonderful to look at these 3-year-olds. Some sang. Some didn't. Some didi the moves. Some didn't. Some had fun. Some didn't. :) You could tell that some of the children thought that the audience was absolutely terrifying.





Pikkuneiti lauloi, hyppi, tanssi ja selkeasti nautti tilanteesta. Hanella oli hauskaa. 

Little Miss sang, jumped, danced and clearly enjoyed the whole situation. She had fun.




Monissa kuvissa Pikkuneidin vieressa tai lahella nakyy tytto vaaleanpunaisessa mekossa. Han on Pikkuneidin paras kaveri koulussa. Tytot ovat aivan ihania yhdessa. Pitavat kasista kiinni. Halailevat. Kuiskuttelevat ja kikattavat. Ja leikkivat keskenaan niin natisti, mutta ottavat mukaan myos muut niin pojat kuin tytotkin.

You can see in many pictures a little girls dressed in pink close by or next to our Little Miss. She's her best friend in school. The girls are super cute together. They hold hands. They hug. Whisper and giggle. And they play so nicely together but they also include the others boys and girls alike.



Ihana tilaisuus ja minusta oli mukavaa etta Momikin paasi sen kokemaan.

Lovely concert and I thought it was so nice that Momi was able to see it too.













7 kommenttia:

  1. Voi jösses. Kylläpä teidän neiti näytti nauttivan, ujostelusta ei ole kuvissa tietoakaan. Ihania ja tunnelmallisia kuvia, olet sinä melkoinen kuvaaja.
    Jouluhalit kaikille Momia myöden, mutta tietysti sinulle erityisen iso rutistus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisi olla ekat pari minuuttia vahan janskia mutta kun alkuun paastiin niin sitten ei kylla ujostuttanut mikaan tai kukaan. Ja kiitos kovasti sanoistasi. Edelleen opetellaan ja paljon on oppimista. Seuraava valokuvaukseen liittyva kurssi alkaakin pian.
      Lupaan toivottaa jouluhalit perille (myos itselleni). Sinne pain lahtee myos isot rutistukset kaikille! Olet rakas! ♥

      Poista
  2. Voi mikä suloisuus! Ihanaa joulun aikaa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oikein ihanaa joulua myos teille sinne vahan pohjoisemmaksi. Jokos teilla on lunta? Meilla ei.... ja jouluaatoksi on luvattu +13, vetta ja kovaa tuulta.

      Poista
  3. Kolmevuotiaat on niin suloisia. Meidän ystävillä oli sellainen pikkutyttö kylässä ja kun ehdotimme, että hän voisi mennä leikkikoiran kanssa vähän kävelylle, hän sanoi, että ei se käy, kun hänellä ei ole käsilaukkua eikä kännykkää,
    Hyvää joulua sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mika ihana kommentti! :) Taytyyhan neidilla olla kanny ja kasilaukku ulkona mukana. HIH! Kiitos toivotuksista! Oikein ihanaa joulua myos sinulle ja miehellesi! Haleja!

      Poista
  4. She is so sweet! I think I'll be so nervous when Lukas will have his first festivities like this!

    VastaaPoista