torstai 4. joulukuuta 2014

Tonttuilua / Elf stuff

Tanaan tonttuilupostaus.

Today only elf stuff.


Eilen Marme loytyi meidan kuivamuonakaapista. Ja halailemasta Nutella purkkia. Ei ollut kovin suuri yllari. Neiti nayttaa tykkaavan suklaasta ja muistakin herkuista.

Yesterday Marme was found in our pantry. And hugging a Nutella jar. Not a very big surprise. She seems to love chocolate and all goodies.


Tanaan pikkuneiti hoksasi tonttuneidin heidan leikkikeittiostaan kanankoipi kasissaan. Eiko tontuille anneta ruokaa Korvatunturilla?

Today Little Miss spotted the elf miss in their play kitchen with a chicken drumstick in her hands. Don't they feed elves in Korvatunturi?

3 kommenttia:

 1. I pay a quick visit every day a few web pages and websites to read articles or reviews, except this website presents feature based articles.


  Here is my web blog www.kulturystyka24.com/metadrol/

  VastaaPoista
 2. Niin ihana tää tonttuleikki teillä, varmasti muistuu mieleen aikuisenakin. Työkaverillani on ykkösten kanssa myös tyttö-&poikatontut sijoitettuna luokkaansa. Vaan eputpa eivät ole huomanneet, vaikka tontut ovat oleet siellä jo muutaman päivän. Ope ei ole antanut vihjettä, toivoisi jonkun hoksaavan, vaan eilen jo arveli, että pakko huomauttaa tai menee ihan hukkaan koko touhu ;) Hyvää itsenäisyyspäivää sinne meren taakse!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan! Toivottavasti teillakin oli mukava itsenaisyyspaiva. Mina katselin linnanjuhlia yle areenan kautta ja mies voivotteli etta taasko on se " dress watching day". :D Kylla ehdottomasti tonttuilut on hauskoja pitaa vaan aina yrittaa muistaa siirtaa se tonttu, joka ilta. Mielenkiinnolla odotan koska isompi hoksaa kuka se tonttu oikeasti on. Ei ainakaan viela.

   Poista