tiistai 16. joulukuuta 2014

Oksia / Branches

Oksia halusin ja oksia sain. Meidan pihasta haluamiani ei loytynyt. Piti soittaa naapuriin parin talon paahan ja kysya etta saako heidan pihalla kayda vahan kurkkimassa josko loytyis (heilla on paljon enemman puita kuin meilla). Ja loytyihan niita. Maasta.

I wanted some branches and I got some. I didn't get the kind I wanted from our yard. I had to call our neighbour few houses away and ask if I could go and have a look if they had any (their plot has more trees than we do). And they did. On the ground.




Tammen oksat ovat paasseet jo sisalle. Havut odottavat viela sopivaa hetkea.

The oak branches are already inside. The fir branches are still waiting.



Kieputin oksien ymparille kuparilankaa, jossa oli pikkuruisia led valoja. Tallaisia. Ja tykkaan kovasti milta oksat nyt nayttaa. Niin tykkasi pikkuneitikin, joka ihasteli valoja istuskellen ja niita tuijottaen.

Around the branches I twisted some copper wire that had tiny led lights. These kind. And I love how they look now. So did Little Miss who sat there and just watched the lights.




Linnut lisasin myohemmin oksille. Ostin nama jo puolitoista kuukautta sitten Crate and Barrels:ista. Siella oli muitankin aivan mielettoman hienoja korissteita mutta mukaan lahti vain nama. 

These birdies I added on the branches later. I bought these already a month and a half ago from Crate and Barrel. They had so many lovely ornaments but I bought only these. 

6 kommenttia:

  1. Oi vau, miten kaunista! Mahtava DIY-idea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kitti! Ja oli muuten todellakin helppo toteuttaa. :) Minakin tykkaa milta ne nayttaa. Yksi asia vahan riepoo on se etta vaikka paketissa olikin etta warm lights niin osa ledeista on paljon kirkkaampia ja kylmempia variltaan.

      Poista
  2. Ihanat noi koristeet! Hitsi en olekaan muistanut kayda tuossa kaupassa ikuisuuksiin. Nyt ostin meille muutamat uudet kuusenkoristeet Pottery Barnilta. Hipeloin myos pitkaa jouluista kaitaliinaa, mutta oli viela vahan suolainen hinta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siella oli vaikka mita ihanaa! Ja juu olien ma kattellut Pottery Barninkin koristeita. Siella oli pari kivaa englantilaista juttua...... katotaan uskallanko jossain vaiheessa viela mall:ille.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos Allu! Ma tykkaan noista kanssa ihan hirveesti. Voi olla etta ne ei havia viela joulun jalkenkaan vaa jaa mulle talvioksiksi. :)

      Poista