maanantai 15. joulukuuta 2014

Miniakin minimpi muutos / Minier than mini transformation.

Eteiseen on etsitty mattoa vaikka kuinka ja kauan. Mitaan ei ole oikein loytynyt. Olisin halunnut vaalean mutta sitten eteisen muutoksen ja tummanharmaiden mattojen myota annoin periksi varin suhteen.

We've been looking for a rug to the entry hall for a long time. Haven't found anything really what we wanted. I would have wanted a light one but after the mudroom makeover and its dark grey rugs I gave in with the colour. 



Meilla oli siis ihan liian pieni matto. Se on Suomen peruja. Kaikki Suomesta ostetut matot tuntuvat taalla hirvean pienilta. Arvaapas vaan kun muutetaan takaisin niin meidan matot on jattilaismaisia.

We had a way too small rug. From Finland. All of our rugs that have been bought from Finland seem minuscule. When we move back our rugs will be huge.



Tama matto loytyi IKEAsta. On variltaa tumma harmaa vaikka naissa kuvissa ei silta naytakaan. Eipahan nay kaikki kurat ainakaan matossa eika IKEAN hinnoilla harmita jos menee pilalle. Mutta nyt on koko alueen kattava matto. JEE!

This rug is from IKEA. It's dark grey even though it doesn't look like it in the pictures. At least all of the wintery much and mud won't show in the rug and at this price point it's not the end of the world if it gets ruined. But now we have a rug that covers the whole area. YAY!

2 kommenttia:

  1. Kiva etta ei tarvitse eteisessa liukastella kun on mattoa jalkojen alla! Tykkasin tosin tosta valkosesta varina hieman paremmin kuin harmaasta (johtunee varmaan kuvan erilaisesta valosta...) mutta valkoisen maton puhtaana pitaminen on varmaan ihan oma stressinsa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tartte liukastella enaa ei. Ja se pieni matto ei tahtonut pysya paikallaan vaikka oli "luistonestoa" alla. Vaalea vari olisi miellyttanyt mua enemman. Harmaa todellakin imee enemman valoa. Tata samaa mattoa olis ollut vaaleampanakin mutta se oli mielestani liian ruskea mielummin siis harmaa. Ihan oikeessa oot etta aikamoinen homma siina on vaalean maton puhtaana pitamisessa on omat haasteensa varsinkin kun perheessa on pienia lapsia ja koira! :D

      Poista