sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Meidan ballerinat / Our ballerinas

Torstaina meilla oli mahdollisuus kayda katsomassa tyttojen tanssitunteja. Joka vuosi vahan ennen joulua heidan opettajansa pitaa ns peek week eli sen viikon aikana vanhemmat, isovanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan tunteja luokan takaosasta. No, mehan siella oltiin aidin kanssa ja kamera mukana. 

Last Thursday we had a chance to go and see the girls dance in their dance lessons. Each year a bit before Christmas their teacher has a so called peek week during which parents, grandparents etc are allowed to come and watch from the back of the class the girls dance.  Well of course my mum and I were there with the camera of course.








Pienten ryhma oli aivan ihanaa katseltavaa. Nauratti ja itketti samaan aikaan. Pikkuneiti on nuorimmasta paasta seitseman tyton ryhmasta. Han nauttii tanssimisesta taysin sydamin. Ja sen kylla huomasi tunnillakin. :)

The little ones pre ballet group was so lovely to watch. I was laughing and crying at the same time. Little Miss is one of the youngest in a group of seven girls. She enjoyed dancing from her heart and you and really tell it. :)







Isompi neiti on yhdistetylla baletti ja steppi tunnilla. Kuvat ovat vain balettiosuudelta. Kuvissa nakyy myos vaaleahiuksinen tytto, joka on myoskin suomalainen. Neidit ovat tietysti hyvia ystavia keskenaan. Ihana huomata tyttojen kehitys vuosien varrella. Meilla on siis kaksi balleriinaa kotosalla.

Big Miss is on a combined ballet and tap class. The pictures were taken from the ballet part. You can also see a blond girl in the pictures. She's also a Finn. Girls are very good friends of course. And how wonderful it is to see how they have progressed during their dance years. So, we do have two ballerinas at home. 



2 kommenttia:

  1. Ihanat ballerinat! Minkä ikäinen nuorempi tyttäresi on? Tai minkä ikäisenä hän aloitti baletin? Mietin vain että voisikohan mun 3v tyttö jo aloittaa...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! EIko olekin suloisia! (no, aitina tassa on hiukka puolueellinen mutta......) Pikkuneiti on 3v. Tayyti kolme toukokuun loppupuolella ja aloitti tanssi syyskuussa. Hienosti on mennyt ja opella on kylla saanut olla karsivallisyytta kun on seitseman 3-4 vuotiasta neitia balleriinoina tunnilla. Eikohan teidankin neidista ballerina saada ja nuorena on hyva alottaa.

      Poista