keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Syksykoristeet vihdoinkin esilla / Autumn decorations finally in place

Mulla alkaa syksy nakojaan vahan myohassa vaikka puolet lehdista onkin jo pudonneet puista. Sisaan en ole saanut aikaiseksi niita muutamia syksykoristeita laittaa. Ennen kuin tanaan. 

My autumn inside the house starts a bit late as half the leaves are already on the ground. I just haven't gotten around of bringing out the few autumn decorations that I have. Not until today. 


Taallahan kurpitsat ovat iso juttu. Niita on jos jonkinmoisia. Minulla vaan muutama vahan varia tuomassa. 

Here pumpkins are a big thing. You can find all kinds of them around here. I only have few to give colour.





Mina tykkaan kovastikin kurpitsoista. Meilla on oven pielessa pari, jotka kaytiin hakemassa pari viikkoa sitten. Kurpitsapiirakka on ihanaa ja niin ovat myos ne aikaisemmin mainostamani kurpitsakeksit, joita en ole nyt sitten kaupasta loytanytkaan enaan. :(

I do like pumpkins a lot. We have two by the front door, the ones that we picked up two weeks ago. Pumpkin pie is also one of my favourites and so are the earlier mentioned pumpkin cookies which I haven't been able to find at the store anymore. 


Oranssit, punaiset ja ruskeat ovat kauniita kun ne yhdistaa. Syksyn varit.

Oranges, reds and browns are beautiful when you combine them together. Colours of autumn.


Ja ostinhan mina kimpun syyskukkia itselleni. 

And I did buy a bouquet of autumn flowers for myself.


8 kommenttia:

  1. Meillä on naapureilla kanssa jo kaiverrettuja kurpitsoja etupihalla ja mäkin taidan lähtee ostamaan ainakin yhden ison kurpitsan. Mies oli eilen illalla syönyt mun pienen sillä aikaa kun olin suomalaisen seurakunnan kirjallisuuspiirissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taallakin noita kaiverrettuja nakee mutta enemman taitaa olla viela niita kaivertamattomia. Ne on minustakin henkilokohtaisesti kivempia kuin kaiverretut. Mutta onhan se kovin Amerikkalaista kaivertaa se lyhty. Ja sulla todellakin on kurpitsanostopuuhat tiedossa jos mies niita tolla lailla, lupaa kyselematta, syo. ;)

      Poista
  2. Ihastuttavia kuvia! Meillä ei syksy näy kotona vielä ollenkaan, pitäisi ehkä vähän skarpata, ainakin ennen kuin jouluhössötykset alkaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jos Suomessa oltaisiin niin ei varmaan meillakaan syksya mitenkaan kotiin tuotaisiin. Taalla se tuntuu olevan tapana. Kiitospaivan jalkeisena paivana eli marraskuun lopussa ennen kuun vaihdetta kuuset tuodaan sisaan ja joulu tulee kohisten. Halloween on jo kaupoista korjattu pois ja tilalla on joulu. Halloween ei ole edes ohi viela.

      Poista
  3. Kauniit koristeet olet laittanut! Nauttisin niin, kun meilläkin olisi tällaisia ihania syysvärejä. Kukaan (siis minä) ei vaan osaa ja ehdi. Muka :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Naa onkin sitten ainoat koristeet. Eika meille kylla muita tulekaan. Joulu onkin sitten eri asia. :) HEH!

      Poista
  4. With the weather we're having here, I think soon Xmas decorations are in order!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I wish I could too. But will have to wait for few more weeks. :)

      Poista