torstai 12. syyskuuta 2013

Harhailevia ajatuksia / Wondering thoughts

- Rakastan uutta kasveskaani. Ainoa negatiivinen asia, jonka voin kyseisesta laukusta mainita on etta olkahihna on aika liukas.
- Vuokraisannat ovat syvalta ja poikittain.
- Voi kuinka Suomen lippu on sitten ihana! Nain tanaan yhden miehen tyopaikan edessa ja sydan meinasi pakahtua. Ehka vahan koti-ikavastakin.
- Jotkut asiat taalla on vaan niin takapajulasta ettei tosi verrattuna kuinka asiat hoidetaan kotona Suomessa. Ahdistavinta on se etta ne on yleensa niita kaikkein tarkeimpia asioita.
- Meinastin tipahtaa tuolilta kun kuulin etta isomman neidin koulussa ei ole pakollisia kotitehtavia eskarista kakkosluokan loppuun asti. Kyllahan niita suositellaan tehtavan mutta ne eivat ole pakollisia. Ja sitten he viela kertovat asiasta lapsille. Arvatkaapas kuka saa nyt taistella etta "laksyt" tulee tehtya.
- +36C syyskuussa on ihan liikaa lampoasteita. Sellaisissa lukemissa oltiin eilen.
- Virkkaus ja miljoona asiaa mielessa ei ole hyva yhdistelma. Nyt taytyy purkaa koko tekele koska laskin vaarin alussa enka tajunnut tehneeni virhetta. (Kyllahan mina laskin ja laskin mielestani oikein..... en siis laskenut.)
- Vaikka tanaan olikin paljon viileampi kuin eilen (+30C), oli viela liian lammin kavella koululle isompaa neitia hakemaan ja viela takaisin.

- I absolutely positively love my new bag. The only negative thing I can think of it is that the shoulder strap is quite slippery.
- Land lords are pain in the back side.
- I do love the Finnish flag and what it stands for. Saw it in front of my my husbands office today and felt this over whelming feeling in my heart. Maybe a bit homesickness as well.
- Some things here are just soooo backwards in comparison with home and it's super frustrating when these things are usually the really important things.
- Quite astounded that my child's school has a policy of non mandatory homework in grades K-2. Yes, they are recommended to be done but not mandatory. And then they tell this to the children. Guess who has to fight to get the homework done.
- +36C in September is way too much warmth to my liking. That's what we had yesterday.
- Crocheting and lot of things on your mind is not a good combination. I need to undo the whole thing because of a counting mistake I did not realise I had made. (I counted and at that time I counted correctly...... apparently not.)
- Even though it was a lot cooler today (+30C).... it was still too hot to walk to the school and back to get Big Miss.




4 kommenttia:

  1. Ihanan värinen käsiveska sulla! On monta asiaa täällä Suomessa joita ei osaa kaivata ennen kuin on ollut hetken poissa. En ole koskaan ollut niin kauan pois kotoa, että osaisin kaivata jotakin. Sinulla on varmaan monta asiaa mielessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vahan ensin mietitytti tuo vari etta kaykohan se mutta se on niin ihanan raikas. Kyllahan niita asioita on. Esim vakuutusasiat terveydenhuollon osalta. En ala nyt kaikkea tahan listaaamaan. :)

      Poista
  2. Samaa sanon kuin MInna, että ihanan värinen käsveska! Minulla on ollut Marimekon punainen olkalaukku ja nyt takaosaan on kulunut jo ihan oikea REIKÄ. Ehkä olisi aika ostaa uusi.
    Ja voin kuvitella, että jos läksyt ovat muotoon "ei ole pakko" niiiiiin, meillä ainakin neuvoteltaisiin ja keksittäisiin selityksiä miksei. Toisaalta taaaaas jos inspistä ei löydy, niin aina ei sitten olekaan niiiin pakko.
    Ja huh, miten lämmintä siellä! Täällä tänään huippulukemat +18.. viikonloppuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Peppi! Mintunvihree on mun uusi lempivari. ;) Munkin Marimekon laukun kulmat irvisti rikkinaisina. Paivavalo pilkisti sisaan. Olisi pian tippunu tavarat niista kulmista. Korkea aika siis uudelle veskalle.
      Ja aaripaasta toiseen mennaan lampotiloissa. Eilen siis +36C. Tanaan oli +23C ja huomiseksi luvattu +19C. Villasukat pitaa kaivaa esiin.

      Poista