lauantai 7. syyskuuta 2013

Kello kuusi / Six o'clock

Eipa tullut sitten nukutta viimeyona tai sita edellisenakaan. Taloasioita. Okei, sanoinhan etta tassa tilanteessa taloasiat meni jaihin. No, raknattiin ja raknattiin ja mietittiin ja puhuttiin ja tultiin siihen tulokseen etta jatketaan etsintaa. Ja arvatkaapas vaan pamahtiko heti eteen talo, joka on melkein taydellinen paitsi etta se on vilkkaan tien varressa. ARGH! Tata on nyt sitten pahkailty. Se on muuten niin passeli paitsi paikka. Ja se tie vaikuttaa talon myyntiin. Se on vaikuttanut jo tassa vaiheessa ja tulee varmasti vaikuttamaan tulevaisuudessa. Ihan niin kuin Mr. Murphy olisi liikenteessa. Se edellinen ihana..... no siita paljastui paljon kaikenlaista mika johti paatokseen unohtaa se ja jatkaa eteenpain.
Eli ei siis ole nukuttanut kun on naita talojuttuja miettinyt. Ja siksi olinkin jo kuuden aikaan koiran kanssa liikenteessa auringon noustessa. Pienia syksyn hiipimisen merkkeja nakyy. Ei varsinaisesti edes huomaa jos ei tarkkaan katso. On viela niin lamminta.

I didn't sleep last night or the night before. House stuff. Okay, I did say that all house related things are on hold. Well, we calculated and recalculated, thought about it, talked about it and came to the conclusion that we'll continue to look. And can you believe the nearly perfect house was right there. Nearly perfect, except that it's on a busy road. ARGH! We've been thinking about this so much. It's all so perfect, except the location. And the road is affecting the sell of the house. It's already affecting and will definitely affect again in the future if we were to sell the house. It's like Mr. Murphy is on the move and following us. The previous lovely house.... well, we uncovered all kinds of issues with it which led us to walk away from it and move on.
So haven't really been sleeping while pondering all these house related things. And that's why I was already walking the dog at sun rise. Small signs of autumn tiptoeing about us. You don't really even notice them unless you really look about. It's still so warm.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti