perjantai 28. maaliskuuta 2014

Sekalaista / Bit of this and that

Tama viikko on hurahtanut aikamoisella vauhdilla eteenpain. Jotenkin tuntuu ettei aika riita oikein mihinkaan mutta toisaalta on taas saanut kuitenkin asioita tehtya.
Tuntuu etta ravaan tai soittelen lasten laakarille ihan alituiseen. Pikkuneidin hiiva parani mutta siina yhteydessa oli saanut streptokokkibakteereja kanssa alapaahan ja nyt sita sitten laakitaan. Isommalla neidilla on ollut kohta viikon verran mystisia vatsakipuja. Tulee aamuisin ja iltaisin. Ei tunnu olevan mitenkaan jarjestelmallisesti ruoan jalkeen. Saattaa tulla ennenkin. Lahinna tuntuu olevan ilmaa. Olen kysellyt etta onko koulussa tai bussissa sattunut jotain, mutta tyton mukaan ei ole. Han lahtee aamuisin oikein mielellaan kouluun. Harmittaa vaan nyt nuo vatsakivut. Seuraillaan tilannetta ja sitten jos ei taa yhtaan parane niin ei kun laakariin.
Itse olen tehnyt suunnitteluhommia. Kesan matka alkaa olemaan jollain tasolla halinnassa silla kaikkien lennot sinne ja tanne ja taalta ja tuolta on nyt vihdoin hankittuna. En voi uskoa etta olen Suomessa jopa kuukauden. Sitten lennahdetaan tyttojen kanssa Englantiin, jonne miehenikin sitten taalta kotoota tulee ja Englannissa ollaan parisen viikkoa. Aikamoista haipakkaa tiedossa se Englannin etappi. KAAK! Ei todellakaan mikaan loma. Puolitoista kuukautta reissussa. Matkalaukkuelamaa, ou jee! Mutta kylla se menee kun ajattelee etta saan nauttia Juhannuksen Suomessa, tavata ystavia ja viettaa aikaa heidan kanssaan. Saunomista ja herkuttelua. Viela en uskalla Suomen suunnitelmia tehda mutta Englannin etappi pitaa miettia ja tarkkaan. Missa ja milloin ja kuinka kauan. HUH!
Kotiasioitakin on tullut pahkailtya enemman ja vahemman kaikenlaista. Lahinna miten taman elaman asettaisi tassa vaiheessa (Nokian myynti Microsoftille on edelleen auki kun Kiina ei ole ratifioinut kauppaa) kun tulevaisuus on aika aukinainen. Pikkuneidin tarhaan pistaminen olisi edessa syksylla. Parina paivana viikossa aamupaivan. Aika saada enemman niita sosiaalisia taitoja ja kontakteja. Sisustusjuttuja olen myos miettinyt. Jalan takia kaikki ollut vahan stopissa. Nyt on pakko saada jotain aikaiseksi (esim alakerran vessassa ei ole edelleenkaan peilia). Olen mina saanut ostettua matot tyttojen huoneisiin mutta siina se tahan mennessa onkin. :)

This week has gone by with such speed. Somehow I feel that there's no time for anything but on the other hand I've managed to do things I didn't think I would.
I've been either driving back and forth to the doctor lately or spent time on the phone to them. Little Miss got rid of her yeast with the last medicine but had managed to get some streptococcus bacteria in the middle of it all. Now I'm medicating that. Big Miss has developed some mysterious tummy aches that come in the morning and evening and they don't seem to have any pattern in terms of do they come before or after eating. I also asked if there was something going on in the school and bus that might cause these tummy aches but apparently not. She goes happily to school every day par the tummy aches. I feel for her. I'm keeping my eye on the situation and if it doesn't seem to get better soon then back to the doctor's I go.
I myself have been doing some planning. The big summer trip to Europe is starting to take shape and finally all pieces in terms of flight from here there and everywhere have been bought. I cannot believe that I'll be in Finland for a month. Then we'll fly to England where my husband will fly as well and we'll spend 2 weeks over there. The two weeks is going to be everything but a holiday. YIKES! Not a holiday in any sense really. Month and a half on the go, living out of suitcase. But it will go when I think about that I get to celebrate midsummer in Finland, meet my friends and spend time with them. Sauna and goodies. I cannot even think about the Finland part yet but the England bit has to be planned pretty soon. There's too many moving parts in that one.
Home related issues have been under thinking cap. Few main topics have been our near (1-2 years) future and how our lives will be affected (the Nokia Microsoft deal has not gone through yes as China has not ratified the deal). Little Miss will start day care in the autumn for few days a week for half day. Time fore her to get more social skills and contacts. And i've been thinking about decorating. Because of my foot things have been on stand still. Now I have to get something done (for example we don't yet have a mirror in the downstairs bathroom). I have bought two rugs for the girls rooms but that's it so far. :)








6 kommenttia:

  1. Tuntuu, että tätä 'levällään oloa' on ilmassa täälläkin suunnassa. Lennetään kuin päättömät kanat, aikaa ei ole mihinkään, miljoona asiaa pitäis tehdä, ja mitään ei saa aikaiseksi. Paitsi kun istuu alas rauhoittumaan ja miettii, niin itse asiassa onkin saanut paljon tehtyä. Tätäpä tämä, jotain kevätpaniikkia :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevatpaniikki on hyva kuvaus! Ja se varmaankin jatkuu viela jonkun aikaa. Toivottavasti saan tahan jotain jarjestysta ettei olisi todellakin kaikki asiat niin levallaan. Eli panikoidaan yhdessa. :)

      Poista
  2. Puolitoista kuukautta matkalaukkuelämää, huhhuh, melkein ahdistaisi minua. Toisaalta laskeskelin juuri, että minulla seuraava vapaa viikonloppu on joskus toukokuussa, jos silloinkaan. Seuraava viikonloppu on kolmas, jonka vietän jossain ulkomailla reissussa... toki ihana nähdä kavereita Pariisissa, mutta vähän alkaa pyykkivuoret painamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kylla muakin vahan ahdistaa. Onneksi tiedan ettei tartte mitaan mega maaria pakata mukaan vaan saan siella hoidettua vaatehuollon mukavasti. Tsemppia sulle matkusteluihin ja kylla ne pyykkivuoretkin saa selatettya. Yksi kerrallaan! :)

      Poista
  3. Poor princesses, they've been hit! Your dog is adorable!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks Mila! Our dogy is super cute even though I say myself. :D And yes poor princesses. Both are still suffering from their respective issues. :( Hoping to have some kind of normality in regards with both of them.

      Poista