sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Aika loppuu / Time is running out

Joulu tulee tana vuonna ihan liian nopeasti. Aika loppuu. Ja niin loppuu taman mamman energiakin. Ahdistaa ja on syyllinen olo etten ole tehnyt tyttojen kanssa enemman askarteluja mutta nyt taytyy myontaa etta haluaisin kompia sankyyn ja tulla sielta pois vasta ensi vuoden puolella. Haluaisin olla ihan yksin. Haluaisin olla hiljaisuudessa. Nousta sangysta vain ja ainostaan silloin kun huvittaa ja tehda just sita mita huvittaa ilman etta joku olisi vaatimassa huomiota. 
Kuusi olisi jaanyt muuten hankkimatta mutta tyttoja varten oli pakko. Joulupuu siis on kannettu sisalle. Se tuoksuu ihanasti. Huomenna koristellaan.
Aamusta sinkaistaan kauppaan viimeisille ostoksille. Sitten koristellaan pipareita (ostettuja, Momin suomesta tuotuja kun unohdin tehda piparitaikinan ja sitten en enaa jaksanut) tyttojen kanssa tai siis mina teen pikeerin ja tytot koristelee. :) Joulukakku pitaa leipoa huomenna hyytymaan yon yli. Kinkku pistetaan paistumaan yoksi. Lahjat on edelleenkin paketoimatta. Joulu tulee joka tapauksessa oli asiat tehty tai ei.
Kuvat on otettu kannykalla pitkin viikkoa. 

Christmas is coming way too fast this year. Time is running out. And so is running out my energy. I feel anxious and bit guilty that I haven't been doing more with the girls in terms of crafting but now I have to admit that I would love to crawl into bed and not come out of there until next year. I would like to be alone. I would like to be in quiet. Get up only and only when I want to and do only the things I want to do without anyone demanding my attention.
I don't think we would have gotten a tree this year but we had to... for the girls. The tree is in the house and it smells lovely. Tomorrow we will decorate.
We will also do the last shopping tomorrow morning. After that it's cookie decorating (well decorating the gingerbread cookies my mother brought all the way from Finland) with the girls or actually I'll make the icing and the girls will decorate. :) I have to make the Christmas cake tomorrow. The ham has to be cooked over night. The gifts are still not wrapped. Christmas is coming despite the fact if I have things ready or not.
The pictures have been taken with my phone through out the week.







8 kommenttia:

  1. Voi älä huoli, jos kaiken ei tarvitsekaan olla niin säntilleen. Tytöillä on varmasti aivan mahtava joulu, sillä onhan paikalla koko perhe, mummi ja sitä yhdessä oloa. Lahjoja varmasti saavat ja ovat tyytyväisiä. Kaikki menee ihan omalla painollaan.

    Oikein ihanaa ja rauhallista perhe joulua sinne teille!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taika. Oikein ihanaa joulua myos teille kaikille! Olet oikeassa siina etta meilla on kaikkein tarkein. Joulu on vaan niin erikoista aikaa lapsille etta siita toivoisi voivansa tehda mahdollisimman ikimuistoisen, sellaisen joista jaa ihania muistoja. Mutta nyt ei kylla taman aidin jaksaminen riita.

      Poista
  2. Mie kans luulen että itse asettaa isoja toiveita ja suunnitelmia jouluun vaikka se tulisi vähemmälläkin ja lapset varmasti nauttivat kun mummi siellä.teillä muutto härdellikin vielä takana, niin en ihmettele jos olet väsynyt. toivottavasti saisit nukkua hiukka ylimääräistä jouluna.halaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kitti halauksesta. Meidan joulu on tana vuonna tosi minimaalinen sen takia etta takki on tosiaankin ihan tyhja. Koko kesa talonetsintoineen, pettymyksineen ja sitten talonostoporsessi (oppimiskayra oli tosi jyrkka) oli kylla niin vauhdikas ja stressaava ettei tosi. Pakkaaminen oli minun kontollani kun miehen selka oli mita oli. Samoin purkaminen taalla paassa jai minulle. Ja vaikka olikin ihana loma Floridassa niin ei se kamalan rentouttava ollut. Taalta kun ei noita suomalaisia jouluherkkuja saa niin kaikki on tehtava aikalailla itse. Mutta nyt jaa kylla laatikot tekematta. eika ole karjalanpiirakoita. Ainoa toiveeni joulupukille onkin etta saisin levata. Mahtaako levon saada kaaraistya pakettiin?

      Poista
  3. Do I see a cute doggy lazying around? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yes you do! He's our shorthaired miniature dachshund, 10 years of age. And he really likes lazying around. :D

      Poista
  4. I guess this Christmas anxiety is an annual thing. I start Christmas preps pretty early - even this year in the middle of moving - and I still wasn't able to get everything done. And then after Christmas I am always wondering why I stress so much over a couple of days.
    But Christmas is always special, even if we don't get everything done. And at the same time, there is always next Christmas.... I hope you had a wonderful holiday.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I did have a lovely Christmas, thank you! I would have done without the move and I probably wouldn't have panicked like I did.

      Poista