maanantai 16. joulukuuta 2013

Joulu tuli meillekin / Christmas finally arrived in our house

Kylla kesti mutta vihdoin se joulu saapui tannekin. Tassa vahan makua siita milta meidan joulu nayttaa.

It did take long but Christmas has finally arrived in our house as well. Here's a little tasting of what our Christmas looks like. 


10 kommenttia:

 1. Everything looks lovely! Love the lights in that bowl.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Anu! The bowl is hand made from copper. We got it from my parents in FInland we had a wood burning fireplace. Now it's just decoration.

   Poista
 2. Joululta näyttää, paljon tutun näköisiä juttuja, ihanat kuvat!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Taika! Varmasti tuttuja viimevuodelta. Eipa noita koristeita niin tule osteltua. Oveen ostin kranssin. Mitaan muuta uutta ei tullutkaan.

   Poista
 3. Beautiful!!! I love your little silver reindeer - where did you find them? And the log elves are adorable.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Nina. The little reindeer are Pentik (pentik.com) reindeers from Finland as well as the big one with them. And the log elves has a special story which you can find here: http://teatots.blogspot.com/2012/12/koivutonttujen-tarina-tale-of-birch.html?updated-min=2012-01-01T00:00:00-05:00&updated-max=2013-01-01T00:00:00-05:00&max-results=50

   Poista
 4. Onpa kaunista <3 Oon jo vuosia himoinnut noita Pentikin hopeisia poroja. Ihanalta näyttää ryhmässä, nyt se kuume vaan yltyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija. Nuo Pentikin porot on ehdottomasti mun suosikit. Niista alkoi mun poronkeraykset. Tana vuonna en loytanyt uutta poroa. Tai siis loysin mutta silla oli hintaa niin paljon etta jai ostamatta. Mulla ei ole vaan isoon poroon kynttiloita eli ihan koristeena nyt vaan sitten on.

   Poista
 5. Tuo Marmen ratsu on upea! Tykkään hirmuisesti näistä "rautalankahäkkyröistä". Teillä on jo ihanan jouluisen näköistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Kuusi kun saadaan viela tupaan niin hyvin menee. Yritetaan hakea se lauantaina. Tan enempaa ei kylla nyt joulua koristella. Nailla mennaan.

   Poista