perjantai 30. elokuuta 2013

Sihteerikkona / Secretary

Osa syntymapaivakukistani sinnittelee viela. Uskomatonta mutta totta, ruusu on niiden joukossa. Nyt jo nuupahtamassa.
Koulu alkoi siis keskiviikkona ja tanaan oli jo eka vapaapaiva. Opettajien koulutusta tai jotain. Edessa piiiitka viikonloppu. Ja neidit taas toistensa kimpussa. Oi sita 1,5 paivan ihanuutta kun ei tarvinnut olla poliisina.
Puistoilua, piirtamista, legoilla leikkimista ja kinastelua. Mina puolestani olen kaynyt lapi kasan papereita ja leikkinyt sihteeria, kirjoitellut shekkeja, liimaillut postimerkkeja jne. Tama sihteeri tarvitsee viela laatikon, joka on tarpeeksi iso kuljettamaan lajan tavaroita Suomeen.

Some of my birthday flowers are still going. And believe it or not, one of them is rose which is now wilting.
As I already told, school started on Wednesday and today was first day off. Teacher training or something. Looooooong weekend ahead of us. And the girls are back to bickering. Oh the bliss of 1,5 days of not being a police.
On one hand, there was play ground, drawing and colouring, playing with Legos and bickering. I on the other hand was pretending to be a secretary, writing checks, putting stamps on envelopes etc. This secretary is still short of a big enough box to post a pile of stuff to Finland.





2 kommenttia:

  1. Hei onneaa ♥ miulta mennyt ihan ohi kaikki, kun en ole ehtinyt koneella juuri olemaan. Semmonen pehmeä lasku koulunalkuun, kun on noita vapaapäiviä! ja koiralainen ottaa lungisti :D mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta vaan. Paiva oli jo 13.8! Eli osui just teidan koulun aloitukseen. :D En ma tieda voiko tuota nyt pehmeaksi laskuksi sanoa. Yrittaa rytmiin paasta ja siita ei meinaa tulla mitaan naitten kaikkien vapaapaivien kanssa. Ma toivoisin etta osaisin ottaa yhta lunkisti kuin koiruus. Nyt tuntuu etta on miljoona asiaa mitka pitais hoitaa eika tieda mista aloittaa. :) Mukavaa viikonloppua sinne myos!

      Poista