perjantai 16. elokuuta 2013

Lahelta / Close up

Oli pakko ottaa lahikuvia ihanista kukista, jotka sain syntymapaivanani. Makrolinssin kanssa zoomailin.
Tanaan vietimme mieheni syntymapaivaa. Meilla juhlitaan nain perajalkeen. :) Paivaan kuului tietysti kortteja ja lahjoja. Kavimme katsomassa yhta taloa. Siina olisi kaikki potentiaali pitkanajan kodille. Mutta mutta mutta... Taalla nyt sitten pahkaillaan onko se sita. Onko se sen vaartti? Saammeko sen siihen hintaan etta voimme tehda sen kaiken mita haluaisimme? Tekemista ja korjaamista olisi aika paljon, mutta se on aika ihana.

I had to take some close ups of my beautiful birthday flowers.
Today we celebrated my husband's birthday. We have ours this close together. :) He got cards and gifts of course. We also went to see a house. It would have all the potential for a long term home. But but but... Now we're trying to figure out if it really is that. Is it worth it? Can we get it for a price which will make us able to do all what we would like to? There's quite a bit to do and fix, but it's also quite lovely.













4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Minäkin haaveilen makrolinssistä. Toivottavasti teidän haaveennen totutuu ja talokaupat syntyy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. Makrolinssi on kylla ihan ehdoton valilla. Se talo on kylla aika ihana. Siita pyydetaan vaan aika lailla hurjaa hintaa ja se mita oltais valmiita tarjoomaan ei valitettavasti tule olemaan tarpeeksi. Pystyttais maksamaan koko hintakin mutta sita taas ei olla valmiita tekemaan kun talossa muita rahareikia olis niin paljon (eika meille jais sen jalkeen rahaa korjata tarvittavia asioita). Se on vanha vuonna 1900 rakennettu talo. Pidetty tosi hyvassa kunnossa mutta kylla sita pitaa vaan fiksailla. Eli nyt sitten mietitaan mita tehdaan.

      Poista
  2. Beautiful photos. So the house hunt is back on, I guess? I'm excited to hear whether this will be the one! Happy Birthday to the husband as well. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks Anu. I love taking closeup photos of flowers. The house hunt has been on all the time but there's been nothing there to fit out needs. Still hard to tell if this is going to work or not. We are trying to keep our feet on the ground. Delivered your congratulations to DH. He says thank you! :)

      Poista