perjantai 7. kesäkuuta 2013

Valmistautumista / Getting ready

Taalla on ollut vipinaa aamusta lahtien. Kun isompi neiti on ollut koulussa niin mamma on yrittanyt kovasti touhuta ja saada hommia tehtya iltapaivaa varten. Tanaan on huomisen tanssikouluesityksen kenraaliharjoitus. Puvut pitaa olla valmiina ja niissa nimet, kengat samoin, hiuskoristeet ja nauhat jne, pussukka hiuspinneille ja harjalle jne. Evastakin pitaa otaa silla siella vietetaan iloisesti varmaan kolmisen tuntia. Aidille mukaan kamera ja kannykka ja mahdollisesti pari lehtea.
Kunhan koululainen kotiutui niin sitten alkoi toisenlainen tohina. Lounas akkia valmiiksi ja syomaan. Sitten suihkuun ja hiusten pesu niin etta ne saa puhtaina ja kosteina letitettya ranskalaiselle letille. Pikkuneiti viihdyttaa isaansa. :)
Loppupaivaksi siis tiedossa musiikkia, kimallusta, tyllia, balettia, steppia, jazz-tanssia.
Oli minulla kalenterissa omaakin iltaohjelmaa mutta se juuri peruuntui. :( Piti kaverin kanssa treffata ja ommella samanlaiset kesamekot. No, yritamme jarjestaa uuden ajan ompelutreffeille.

It's been quite a beehive of activity today. While the bigger miss was in school this mummy has been busy getting things ready for the afternoon. Today is the dress rehearsal of tomorrows dance recital. Dresses need to be ready with names on them, shoes as well, hair accessories, ribbons etc, little bag for hair pins and brush etc. Have to have some snack as well. Camera and phone for mummy, maybe few magazines as well.
When our school girl came home a different kind of flurry started. Get lunch ready quickly and eat. The shower for the dancer, and wash her hair so that it's easier to french plat them when they are clean and damp. Little miss will entertain her father. :)
Rest of the day will be filled with music, sparkle and tulle, ballet, step and jazz dance. I did have an evening date for myself but that was just cancelled. :( I was supposed to meet with a friend and sew same kind summer dresses for us. Well, we try to arrange a new time for our sewing date.




2 kommenttia:

  1. Varmaan aika liikuttavaakin seurata pikku-balleriinoja - sniif ;)
    Ja ihana on tuollainen ystävä, jonka kanssa voi kässäillä, vaikka tämän iltainen peruuntuikin. Miulla ei täällä lähellä ole ketään sellaista. Naapureitakaan ei kiinnosta -pöh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritan saada talta illalta videot neidin tansseista tanne sitten tiirailtavaksi (huomenna itse esityksessa ei saa.) Paaset sitten sinakin tunnelmaan. Eiko K ole kiinnostunut tanssahtelusta??? On tosi kivaa kassailla yhdessa kaverin kanssa. Ja kummia tuommoiset naapurit, jotka ei ymmarra hyvan paalle. ;-P

      Poista