keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Kangaspaniikki / Fabric panic

Meinasi iskea kangaspaniikki. Otan osaa perjantaina alkavaa yhteiompeluun ja minulla oli selkea kasitys siita mita kangasta haluan tahan kayttaa omista varastoista ja etta sita oli selkeasti ihan tarpeeksi. Tanaan sitten tarkistin asian ja kauhukseni tajusin ettei asiat ihan niin ruusuisesti ollutkaan. Kangasta ei ollut ollenkaan tarpeeksi. KAAK! Mita nyt sitten tehdaan. Suunnitelmat uusiksi ja kaikki riippuikin sitten paikallisen kangaskaupan tarjonnasta (joka trikoiden suhteen ei ole mitenkaan kehuttavaa). Sielta loytyi onneksi ihan perusmustaa ja hyvanlaatuista trikoota. Silla siis mennaan. Vahan jujua on tulossa mukaan ettei ihan mustikseksi heittaydyta.
Jos joku on kiinnostunut tasta yhteisompelusta niin sen loytaa TAALTA. Perjantaina aloitellaan. Vauhti ei varmaan tule paata huimaamaan. Eika tama ole niin aikaan sidottu. Jos on nopeampi niin sitten on. Jos tekee hitaammin niin sitten tekee hitaammin. :)

I nearly had fabric panic. I'm taking apart in a sew-along which starts on Friday. I had a clear picture in my head what fabric I wanted to use for this from my stash and that there would be enough of it. Today I checked the situation to my my shock and horror I realised things were not as rosy as I thought they were. I did not have enough of the fabric. Not by any means close enough enough. YIKES! What do I do now. New plans and all was basically up to what our local fabric store had to offer (and with knits its offerings are not very good at all). Luckily I found some reasonable quality basic black cotton knit. That was my choice. I will add little something to it so that I won't be all in black.
If someone is interested in this sew-along you can find it HERE. We'll start on Friday. I'm sure the speed won't be too quick. And these are not so time sensitive. If you are quicker that's ok, if you are slower that's ok as well. :)





4 kommenttia:

  1. Joskus muisti aina tekee tepposet. Onneksi asia kuitenkin korjaantui :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks tosiaan. Muuten olisin voinut joutua tekemaan sen itselleni vaaleanpunaisesta Kettukankaasta. :) Ei ehka kaikkein aikuismaisin kuosi. :D

      Poista
  2. Oih, mulla oli auennut tänään eka päivänlilja myöskin. Ihan saman keltainen kuin sun kuvassa.
    Tuo keksi sopii hyvin koiramukin viereen :-) Mulla tuli kauhea mielleyhtymä, taidan olla vähän kieroutunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HEH HEH! :D Sopii tosiaankin. Tiedan mita ajattelet mutta musta se koira vois mielummin syoda ton keksin. HEH! Taalla noi liljat kukkii ihan hirveen nopeesti. Ne on yhdessa hujauksessa ohi.

      Poista