maanantai 18. maaliskuuta 2013

Ei ole totta / This cannot be true

Kuulin juuri etta ensi yon ja huomisen aikana meille pitaisi taivaalta tippua 15-25cm lunta. Taas vaihteeksi! Nyt kylla ahdistaa kun kaikki lumet oli jo sulanut ja kevaan merkkeja alkaa olemaan koko ajan enemman. Ja taas tulee lunta. Blaaah! Nyt alkaa lumi riittamaan jo mullekin. Talvi oli ja talvi saa menna. Kolmen paivan paasta alkaa virallisesti kevat (siis taalla).
Mieheni on kaksi paivaa minilomalla toista ja olin jo suunnitellut menevani kangaskaupoille ja muutenkin ostoksille. On vahan hytina ettei huomenna ole koulua. Ja lumi sotkee mun suunnitelmat. Suomessa ei sotkis. Taalla sotkee.  Suomalaisen on vaikea ymmartaa miten lumi voi sotkea suunnitelmat niin totaalisesti mutta kylla se vaan sotkee. Teiden auraus on vahan sita sun tata ja vaikka itse osaisikin ajaa talvikelissa ja lumessa niin takalaiset eivat osaa. Koskaan ei tieda kuka tulee ja mista suunnasta niin etta kolisee. :(
Vahan jo paasiaistakin ajateltiin. Piirtelin kuviopaperille munia ja isomman neidin kanssa leikattiin ne ja laitettiin ikkunaan sinitarralla. Ihan hauska siita tuli. Vahan vaihtelua lumihiutaleiden jalkeen.  Joskos sita huomenna kaivelis vaikka vahan muitakin paasiaiskoristeita esiin.

I just heard that during last night and tomorrow we're supposed to get 6-10 inches of snow. For a change! It's starting to be a bit too much now especially after all the snow had already melted and signs of spring around. And now more snow. Blaaaah! This time it's enough snow for me as well. Winter was and it can go as well. In three days time it's officially spring (here).
My husband is taking a two day mini holiday and I had big plans to go to look at and maybe buy fabrics and do a bit other shopping as well. Now I have a feeling that there's no school tomorrow and that the snow will mess up my plans. It wouldn't mess them up in Finland. Here it would. It's hard for a Finn to understand how some snow will change things and mess up plans so completely but it does. Ploughing the roads is a bit of this and that and even though you know how to drive in snow, locals don't. You never know who's going to hit you from what direction. :(
We did think of Easter a bit. I drew some eggs on scrapbooking paper and then we cut them out with   the older miss. Then we put them on the window with some blue tack. A nice change after the snow flakes. Maybe tomorrow I'll dig up some of the other Easter decorations.





4 kommenttia:

  1. Those eggs look so cute. Looks like a fun project. We're also waiting to see if we get that same snowstorm up here.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks Anu. It was quick but I like how it looks. I woke to a notice of a snow day and when came down saw 7 inches of snow on top of our patio table outside. And it's still snowing. I hope this melts quick after this.

      Poista
  2. Tosi kivan nakoisia nuo munat ikkunassa! Pitais varmaan itsekin kaivella paasiaiskoristeet esiin :)

    Taalla on ihan sama, etta vaikka itse osaisi ajaa talvikelilla niin paikalliset eivat osaa. Eivat tunnu tajuavan, etta pysahdysmatka kesarenkailla on hieman pidempi liukkaalla saalla... Mutta kylma saa jatkuu taallakin. Tuleekohan se kevat tai kesa koskaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka oli kovat suunnitelmat saada paasiaiskoristeet esiin tanaan, enpa ole niita saanut laatikosta kaivettua. Huominen on aina olemassa...... ehka siis huomenna. Ja ajatellaan positiivisesti. Kylla se kevat tulee ja sen jalkeen kesa. :)

      Poista