torstai 14. maaliskuuta 2013

Kevat? / Spring?

Kylla se kuulkaa vaan kevat on taalla. Vaikka joissain tammissa viela lehdet on visusti kiinni niin maasta puskee uutta vihreaa, pensaassa nakyy ihan selkeat hiirenkorvat ja rhodoissakin on jo nain isot nuput.

Spring is really here. Even though some oaks still cling desperately to their brown leaves there's new green growing from the ground, bushes are sprouting small leaves and the buds in Rhododendrons are already this big.6 kommenttia:

 1. Wow! Uusia vihreitä alkuja. Teillä on totisesti kevät. Ehkä pian meilläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylla se tulee. Lumi suli parin paivan aikana kokonaan isoja kasoja lukuunottamatta pois ja nekin on pienentyneet ihan hirveasti. Nyt vaan toivotaan etta lunta ei tule lisaa ja etta ilmat vahan jo lampenis.

   Poista
 2. Eiiiii! siis miten se näin yhtäkkiä ?!?!? Kevät pääsee aina yllättämään. Ihan mahtava tunne huomata ensimmäisiä vihreitä alkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpa. Olin suorastaan shokissa kun bongasin nuo koiran kanssa ulkona. Nyt sita katselee ihan erilailla kasveja ja nurmikkoa etta joskos sielta loytyis jotain muuta kivaa kevaaseen viittaavaa. Joitain otokoita on nakynyt jo eli kylla se vaan tulee kovaa vauhtia vaikka tana aamuna taas pakkasta olikin ja hyytava tuuli.

   Poista
 3. Voi hyssyn pyssyt! Nyt oon vähän kade teidän keväästä. Just viikonloppuna huristelin upouudella lumilingolla tuolla puolimetrisessä lumihangessa. Kevät antaa aavistuksen vasta auringon lämmittävyydessä ja ilman tuoksussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ei kannata olla kade. Lauantaille luvattu lisaa lunta. Kaupungin miehet ovat kayneet hakemassa aurausmerkit pois eli kovin optimistisia tallaa ollaan. Onnea uudelle lumilingolle. Kylla se kevat tulee teillekin. Jospa se Puxatony Phil olis talla kertaa oikeessa aikaisesta kevaasta.

   Poista