tiistai 23. helmikuuta 2016

Project 365 week 7

Olipahan viikko! Kouluilla vietettiin ystavanpaivaa ja vaihdettiin pienia "lahjoja". Kakkusaagasta saitte jo lukeakin. Ja sitten meilla onkin ollut varsinainen rumba. Paatait tai "erityiset ystavat" kuten niita nyt taalla meilla kutsutaan, ovat aiheuttaneet tyota ja vaivaa. Tama mamma on aika puhki!

What a week! Schools celebrated Valentine's day and the children exchanged little "gifts". You got to read about my cake already. And then we've had quite a hulabaloo. Head lice, or "special friends" as they are now called in our household,  have created a lot of work and grief. This mummy is pretty exhausted!








6 kommenttia:

  1. No sen kyllä uskon, että niissä täissä on aika homma, toivottavasti olette päässeet jo irti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti ollaan. Joka paiva ollaan tarkastettu paat ja mitaan ei ole enaa loytynyt mutta en uskalla sanoa mitaan. Saatiin sellainen tokotti jonka piti tappaa niin elavat kuin munatkin. Edelleen olen nyppinyt yksittaisia munia isomman neidin paasta. Eivat jaa taikampaan kiinni ja ovat tosi hankalia nahda hanen hiustenvarin takia. Hiusten tarkistus jatkuu edelleenkin paivittain.

      Poista
  2. Täitä, voi ei!!!!!!!!! Toivottavasti jo ohi. Heti alkoi kutittamaan omaakin päätä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VOI Ei tosiaankin! Taa on ollut aikamoista. Nyt nayttais hyvalta mutta ei uskalla viela huoahtaa helpotuksesta. Mun paa on kutissut ihan kamalasti koko tan ajan mutta mitaan ei loydy. Psykologista ilmeisesti mutta ei ole kivaa. Taiuniakin oon nahnyt! YOK!

      Poista
  3. Special friends, just joo. Ei kyllä ole kivoja tuollaiset kaverit. Toivottavasti olette saaneet jo häädettyä moiset illiäiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei ole joo. Joka paiva menee reilu tunti kun kayn tyttojen paat edelleenkin lapi. Onneks ei ole naita kaiffarieta enaa nakyny viikkoon (toisella kahteen). Ja pysykootkin poissa. Kerta elamassa riittaa, kiitos!

      Poista