keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Mysteeri / Mystery

Lankapostin saavuttua lupasin etta kertoisin mihin langat oli tarkoitettu. Se on mysteeri. Siis mysteeriprojekti nimelta Sophie's Universe. (Kuvat on otettu kaikki puhelimella ja milloin minkakinlaisessa valossa eli kuvat on vahan mita sun sattuu.)

After the yard post arrived I promised I would tell you eventually what the yarn was meant for. It's a mystery. A mystery project called Sophie's Universe. (The pictures have been taken with my phone and in all possible lighting situations so they are not very good.)


Osa 1 / Part1


Osa 2 / Part 2

Tama on siis ilmainen juttu (paitsi langat). Tasta on versioita niin monta kuin tekijaakin. Variyhdistelmat voi keksia itse paasta jos haluaa. Voi kayttaa haluamaansa lankaa. Olen nahnyt yhden jota virkataan pikkuruisella koukulla ompelulangasta.

This is free to join (well, the yarn costs) and there are as many versions of this as there are of makers. You can come up with your own colour combinations if you want to . You can use what ever yarn you want. I've seen  Sophie that's being made of sewing thread with an itty bitty hook. 


Joka viikko saamme ohjeita vahan eteenpain. Seuraavalla viikolla tulee lisaa. Aloitin 4 viikkoa myohassa mutta sain melkein kiinni. Nyt olen yhden osan jaljessa. Tassa vaiheessa Sophie on jo niin iso ettei kiinnisaamisesta taida olla enaa puhettakaan. Jos saisi vaan virkkailla eika valittaa mistaan muusta mitaan niin mahollisuuksia olisikin. Mutta ei juuri nyt. 

Each week we get instructions a bit more forward. Next week a new part. I started 4 weeks late but I nearly caught up. Now I seem to be one part behind all the time. At the moment Sophie is already so big that I think catching up is going to be impossible. If I only could work on this project and didn't have to care about anything else I would have chances. But not at the moment.


Osa 3 / Part 3


Osa 4 / Part 4


Osa 5  / Part 5

Sunnuntaina tuli ohjeet osaan 8. Mina teen osaa 7. Taytyy sanoa etta tama projekti on saanut minut ihan koukkuun. Mielenkiinnolla odotan mita seuraavaksi tulee. Ja oppimiskayrakin on ollut aikamoinen, silla olen oppinut vaikka kuinka monta uudenlaista silmukkaa. Sen verran tasta mysteerista tiedamme etta tasta tulee peitto. Siita tulee mun ensimmainen iso virkattu tai neulottu peitto. 

On Sunday we got the instructions to part 8. I'm still working on part 7. I have to say that this project has me hooked. I'm always looking forward to seeing what comes next. My learning curve with this project has been quite steep as well as I've learned many many new stitches and tricks. We do know that this will be a blanket. This will be my first crocheted/knitted blanket.


Osa 6 / Part 6


Tassa mun virkkauskaveri. Yleensa herra rohnottaa mun lankakeran paalla mutta nyt oli sitten paattanyt tarkistaa ohjeitakin. Ainakin puolittaisesti. 

Here's my crochet buddy. Usually mister lays on top of my yarn but at this particular moment had decided it was better to check the instructions. At least partially.







6 kommenttia:

  1. I see this one on many blogs it is so beautiful.
    You are welcome to join my link up today :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you so much Monica for the invitation! I'm hopping over right now. :)

      Poista
  2. No ihan huippuprojektilta näyttää - toivottavasti pysyt perässä ;) Hauska kun ei itsekään tiedä mikä on lopputulos, mutta nyt jo tässä vaiheessa näyttää hyvälle - ihania muotoja&kuvioita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enkohan ma perassa pysy mutta varmaankin sen yhden osan jalkijunassa kuitenkin. Moni taman tekisjoista on kotona olevia joilla ei ole lapsia pyorimassa jaloissa eli voivat keskittya virkkaamiseen. Ei onnistu taalla.

      Poista
  3. Tosi kaunis!! Ja hauska idea oppia uutta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Todellakin oppia uutta. Sen takia tama onkin aika hidasta touhua kun joka rivi on erilainen ja pitaa laskea ja opetella uutta. :D Mutta kivaa!

      Poista