maanantai 19. tammikuuta 2015

SUPER DOG

Siivoilin laatikkoa, jossa on meidan pikku-ukkelin tavaroita. Hihnoja, leluja, takkeja...... ja miehen toinen persoona.

I was cleaning a box that contains our little mans things. Leads, toys, coats...... and his alter ego costume.


Super koira suojelee! Ei voisi olla sopompaa supersankaria.

Super dog will protect! There couldn't be a cuter super hero.





Tama ostettiin aikoinaan kun papparainen oli nuori mies ja olimme menossa vappubileisiin. Pappa paasi siis mukaan ja tietty piti vaate olla asianmukainen. :D Voi kuinka ihania muistoja! Ja voitte kuvitella kuinka tyttoja nauratti kun nakivat nelijalkaisen supersankarin viilettavan pitkin huushollia.

This outfit was bought when our old man was still a young strapping guy and we were going to First of May party. Old man was invited as well so he had to be accordingly dressed. :D Oh what wonderful and fun memories! And you can imagine how the girls were laughing when they saw a four legged superhero going around the house.


8 kommenttia:

  1. Voi mikä superhauva! Minun Bambini ei suostu pitämään mitään missä on hihat,mutta sellainen hihaton ,vatsasta kiinni laitettava vaate menettelee (ihan pakkokin kylminä talvipäivinä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu taa on ainut tallainen hihallinen joka menee. Mulla oli suomessa sellainen kurapuku kun herra ei siella voinut kavella loskassa kun maha kastu. Viela vahemman suostui kavelemaan se puku paalla. :D Meillakin takki on pakko pistaa ulos kun on enemman kuin -10 pakkasta. Ettei papparainen palellu.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Viela kun tuo meidan super koira oppis lentamaan. ;)

      Poista