tiistai 27. tammikuuta 2015

Lunta 1 / Snow 1

Me saatiin lauantaina kivasti lunta. Satoi koko paivan. Noin 15-20cm oli koko saldo. 

We got nice amount of snow on Saturday. It snowed all day. We got about 15-20cm. 


Kun kavin koiran kanssa illalla lenkilla viela lumen sataessa niin oli niin sellainen olo kuin olisi ollut Suomessa. Puut oli tykkylumen peitossa. Todellinen talven ihmemaa. Niin kaunista kuin olla ja voi. Ainoa valo oli lumen heijastama ja muutama katuvalo.  Ei ollut muita liikenteessa. Yksi aura-auto jossain kuului kolistelevan. Harmitti ettei ollut puhelinta mukana etta olisi voinut ottaa videon siita hetkesta.

When I took our dog our for his constitutional in the evening while it was still snowing it felt just like being back in Finland. Trees were covered in snow. True winter wonderland.  And so unbelievably beautiful. Only light was the one reflected from the snow and from few lamp posts. No one else outside.  I heard one plough making a racket somewhere further away. I'm a bit annoyed that I didn't have my phone with me so that I could have taken a video and capture the moment.


Seuraavana aamuna oli ihana auringonpaiste. Lumitoissa koko perhe. Tai no tytot peuhasivat lumessa naapurin lasten kanssa. Harmi vaan etta alkoi tuulla sen verran etta kaikki lumet puista putosi pois.

Next morning we had gorgeous sun shine. We were out all family clearing the snow. Well, the girls were playing in the snow with the nighbours' children. Shame that the wind picked up so much that all the snow came down from the trees.









Ja nyt on taas sitten koti-ikava. Miten yhdesta lumisateesta voi tulla koti-ikava? Taisi olla ensimmainen kerta taalla ollessa kun lumi on syyllinen tuolle suloisen kirpealle tunteelle.

And now I'm home sick, once again. How can one snow fall create it? I think this is the first time I can blame snow for this bitter sweet feeling.



2 kommenttia:

  1. Onpa keväisiä kuvia, ihan kuin kotisuomessa maalis-huhtikuussa! Kateeks käy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan totta! Aurinko oli niin ihana ja se lammitti tosi paljon ja suurin osa lumesta itse asiassa suli paivan aikana. Eli lunta maassa ei ollut juurikaan kun itarannikon iso lumimyrsky tuli kylaan. :)

      Poista