torstai 1. toukokuuta 2014

Tulppaani rakkautta / Tulip love

Tulppaanit ovat yksi lempikukistani. Ne vaan on niin ihania. Ostan niita kevaisin itselleni kimppu toisensa jalkeen. Kokeilin jopa purkissa olevia tulppaaneja mutta ne kestivat viela vahemman kuin kimput ovat kestaneet. Mutta juuri ennen lakastumistaankin ne olivat todella kauniita. Hehkunsa jo kadottaneita mutta kauniita omalla tavallaan.

Tulips are one of my favourite flowers. They just are so lovely. I keep buying them for myself in the spring time one bunch after another. I tried also tulips in a pot but they didn't last as long as the cut flowers had. But just before they wilted they were just so beautiful. They had lost their shine but still so pretty in their own way.




6 kommenttia:

  1. Kauniita! Onkos teidän pihasta noussut yhtään ylläritulppaaneja?! Jos ei, niin ensi syksynään sipulia maahan ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole nakynyt yllaritulppaneita. Pari yllarililjaa kyllakin ihan ihme paikassa. Taa meidan talo on ihan uusi. Purkivat vanhan talon pois ja myllasivat tontin. Ei siis taida hirveesti muita yllareita ilmaantua. :)

      Poista
  2. Todella upeita kuvia!! Minustakin tulppaanit ovat ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sennie! :) Ma toivon etta paasen joskus viela tulppaanipelloille ihastelemaan niita ja ottamaan kuvia. Se se vasta olis unelmien tayttymys.

      Poista
  3. Se on Porvoossa.. :) I just realized I have no flowers in the house, must buy tomorrow, to brighten up the home!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) I'll try to make a day trip to Porvoo this summer if only possible.

      Poista