lauantai 1. maaliskuuta 2014

Tikkuja ja koukkuja / Sticks and hooks

Tuossa jonkin aikaa sitten (tammikuun alussa) jarjestelin puikkoni ja koukkuni virkkaamani koriin. No jarjestelin ne uudestaan paremman tekemisen puutteessa. Eivat ole enaa virkatussa korissa, joka ei meinannut pitaa muotoaan puikkojen painaessa reunoja. No nyt ei tarvitse miettia pysyyko kuosissaan. Kolme IKEAn purkkia paasi toimittamaan virkaa. Ja iskin ne sitten soposti olohuoneeseen sivupoydalle kaikkien nahtavaksi. Pyoropuikot piti pistaa erikseen laatikkoon. Ne ei nyt niin kamalan kauniita oliskaan ollut purkissa.

Some time ago (in the beginning of January) I organised all my knitting needles and crochet hooks in a basket that I had crocheted. Well, I organised them again with nothing else to do. Not anymore in the crocheted basked which was bending out of shape with the weight of the needles. I used three IKEA glass jars for the job and placed them on the side table in the lounge for everyone to see. Circular needles I had to put in a box out of sight as they are not so pretty out in the open.



6 kommenttia:

  1. So cute!!! I am still getting motivated as far organizing the knitting stuff goes....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Viela pitaisi keksia jotain kivaa lankojen jarjestamiseksi. :)

      Poista
  2. Hieno idea laittaa puikot purkkiin, aion heti kokeilla. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepas hyva vaan! Ma tykkaan kovasti tasta jarjestelysta. Ehka jokupaiva varkkaan niille kaikille sellaisen sailytyskotelen mutta en nyt ainakaan ihan viela.

      Poista
  3. Mulla taas on puikoille käytössä Etsystä ostettu puikkosäilytyspenaali. Tosi kätevä, kun viipotan niin usein paikasta toiseen, ja silloin on kiva olla puikot mukana. Mutta pääasia että ovat jossain tallessa eikä sekalaisen laatikon pohjalla niinkuin ennen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellaista makin olen katsellut mutta ei ole viela ihan sopivaa loytynyt. Niille on myos ompeluohjeita ja olen miettinyt sellaisen tekemistakin. Taidan olla vahan tarkka siita minkalaisen huolisin. :) Ihan samaa mielta kuitenkin etta on hyva ettei ne ole laatikon pohjalla sikin sokin. Mulla kun on taalta USAsta ostettuja sukkapuikkoja aina samaa kokoa kahdeksan. Myyvat niita neljan paketeissa ja mahan haluan edelleenkin sen viisi puikkoa sukkaan.

      Poista