torstai 6. maaliskuuta 2014

Ei kahta ilman kolmatta / Not a chance of two with out the third

Ensin oli isomman neidin vatsatauti ja sitten korvatulehdus. Nyt ollaan ravattu laakarissa pikkuneidin kanssa. :( Reppanalla on tosi arhakka ja laajalle levinnyt (levisi todella nopeasti) hiivatulehdus. Ekan laakarikaynnin jalkeen se vaan jatkoi leviamista ja nyt saatiin sitten kahta eri laakerasvaa, joiden kanssa latrataan kuusi kertaa paivassa. Mutta ihan kamalaa kuunnella toisen itkua kun sattuu ja viela niin kurjaan paikkaan kuin haaroihin (no nyt se on reisissa, vatsassa tosi ylhaalla ja alaselassa). Onneksi alkaa rasvat tehoamaan.
Tassa tuli vahan niin kuin pakosti sitten otettua vaipat neidilta pois. Pari paivaa on hilputtanut pikkuhousuissa. Ja toinen on niin ylpea uusista ison tyton "nikkareista" (valimuoto pikkareista ja knickers daddyn kotimaan Englannin pikkuhousu sanasta). Piti esitella Skypessa Momillekin. :D
Kortisoni vaikuttaa!!!! Ette usko kuinka ihanaa on olla kun jalkaan ei satu. Ei ole kipua minkaanmoista. Edelleen pidan siis laakarin maarayksesta sita buutsia ja yolastaa ja venyttele ja laitan kylmaa mutta jalkaan EI SATU! Taivaallista!
Puikoilla uusin projekti: sukat! Taas! HEH! No kokeilen pitkasta aikaa taas kirjosukkia. En ole koskaan oikein ihastunut niiden tekemiseen vaikka ovatkin aivan mielettoman ihanan nakoisia ja pitaisin niita vaikka kuinka. Mutta niiden tekeminen on aikaisemmin tokkinyt. Katsotaan nyt mita naista tulee.Yksi kaveri jo kommentoi tekstiviestilla " We're going to start calling you the sick lady. " Tarkoitus oli varmaankin kirjoittaa sock lady. Sick sock lady! :D Minahan se!

First was the tummy bug, then the ear infection and now I've been to the doctors few times with Little Miss. :( Poor thing has a really aggressive and quickly spreading yeast infection. After the first doctor's visit and cream it just kept spreading. Now we have 2 differen prescription ointments/creams which I'm to apply 6 times a day. How horrible to listen Little Miss crying when she was in so much pain and in such a horrible area as her groin (well, now it's on her thighs, tummy and lower back as well). Luckily the creams are starting to help.
As a consequence of this I kind of had to take her nappies away so that the area would be able to breath and now she's wearing knickers. And she's so proud of them. Had to show them off to Momi on Skype. :D
The cortisone shot is working!!! You cannot believe how wonderful it is not to have pain in my foot. No Pain what so ever. I'm still wearing the boot, icing, stretching, using night splint (doctor's orders) but it's NOT HURTING! Heavenly!
New project on my needles: socks! Again! HEH! I'm trying fair isle after a long break. I've never really been a huge fan of making them but I looooove how they look and woud wear them always. Let's see how this attempt goes or is it going to be the same kind of dragging as before.  One buddy commented in her text message " We're going to start calling you the sick lady." I think she meant to write sock lady. Sick sock lady!!!! :D That's me!





8 kommenttia:

  1. Voi pientä:( Toivottavasti helpottaa pian.
    Ja jee, että kortisoni auttaa jalkaasi!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks on jo helpottanut! Kylla oli sellaista tuskaa pari paivaa etta pahaa teki itellakin. Ja JEE tosiaankin! On niin ihana olla kun ei tartte miettia etta miten astuu ja sattuuko. Ei satu ei. Tilasin sellaiset Orthaheel kengat ja kotitossut, joiden pitaisi auttaa myos vaivaan sitten kun paasen eroon tasta buutsista. Tulivat eilen mutta joudun vaihtamaan koska olivatkin liian isot. Mutta eipa tassa toisaalta ole kiiretta.

      Poista
  2. Niin, ei mitään niin hyvää ettei vastapainoksi ikävääkin. Säilyy tuo tasapaino... Just. Voi kun pikkuneiti pääsisi kutinasta eroon pian.

    Sick for socks vai kuin se kääntyy, en osaa. Mut Sock Lady on hyvä. Ainkain parempi kuin se "hullu sukankutoja" mistä mä kuulen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkuneiti viipottaa normaalisti jo. Rasvojen kanssa latrays jatkuu edelleen.
      Sick for socks, Sic sock Lady...... :D Kaikki kay. Vahan kajahtanut ma olenkin niin kuin tiedat.

      Poista
  3. Kiva kuulla että kortisoni auttaa! Niin söpö pikkuneiti kuvassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kortisoni tosiaankin auttaa kipuun mutta jos on vahankaan enemman jaloillaan niin kylla sen tuntee vaikkei satukaan.

      Poista
  4. Vastaukset
    1. She's so much better. We're still applying the creams and hoping that I can stop soon. But it doesn't bother her at all anymore and her skin is nearly back to normal.

      Poista