keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Lahtolaskenta / Countdown

Paivat hupenee. Muutto lahestyy. Viela on paljon tekemista. Pakkaukset ovat onneksi hyvalla mallillaan. Isomman neidin mielesta emme millaan ole saaneet pakatuksi kaikkiea ensi tiistaiksi. Kaaos nayttaa aika hurjalta lapsen silmissa mutta kylla se tasta. :) Viikonloppu pyorahti kellarissa ja autotallissa. Mutta nyt ne on saatu valmiiksi. Keittiokin on melkein kokonaan pakattu. Vahiin kay ennen kuin loppuu.
Tytot kavivat lauantaina naapurin tyton 4-vuotis synttareilla. Ne olikin aikamoinen tapaus. Kirjottelen siita kuvien kera myohemmin.
Paasimme pikaisesti myos kaymaan talolla mittailemassa paria asiaa. Vielakaan ei tunnu kamalan todelliselta tama asia. Joskos ensi viikolla maanantaina kun avaimet on kadessa. :D
Meilla olikin pitka viikonloppu koulun suhteen. Maanantaina oli Columbus-day, joka on vapaa koulusta. Tiistaina oli opettajien koulutuspaiva eli vasta tanaan alkoi tama kouluviikko. Kovin lyhyeksi jaa tama viikko. Huomenna aamulla kayn tapaamassa opettajaa arviointikeskustelujen merkeissa. Sitten on balettia iltapaivasta.
Saastan teidat laatikkokuvilta. Niissa ei ole kauheasti katseltavaa. Ehka viela ennen muuttomiesten tuloa napsin kuvat kaikista laatikoista. :D

The number of days is getting less. The move is getting closer. Lots to do still. Packing is going well and I'm not panicking about it. Big Miss thinks there's no way of getting everything packed before the movers come next Tuesday. The chaos might be quite overwhelming in child's eyes. But everything is OK. :) We spent most of the weekend in the basement and garage getting those ready. Kitchen is nearly all packed (except essentials).
The girls got to celebrate our neighbour's girl's 4th birthday on Saturday. Quite an occasion. I'll make a post of that party with pictures later.
We also got to visit the house quickly to measure few things. It's still doesn't feel real that we're going to be living in there. Maybe next Monday when we get the keys. :D
We had a long weekend in terms of not having school of Monday and Tuesday because of Columbus-day and teachers' training day. It's going to be very short school week.  Tomorrow morning I'll meet the teacher in an evaluation meeting. The we have ballet in the afternoon.
I'm sparing you from the box pictures. Not much to see in those. Maybe before the movers come I'll get pictures of all the boxes. :D













10 kommenttia:

  1. Kauniita syyskuvia! Katselen niita ihan kateellisena, kun taalla Alaskassa ei puisa ole enaa lehtia ja paivat ovat harmaita. Nain aurinkoa ehka noin 15 minuuttia tanaan .....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lehtia satelee taallakin alas kovaa vauhtia. EIlen katselin ikkunasta ja se naytti melkein kuin lunta olisi satanut (aika isoja hiutaleita) kun lentia tuli niin paljon.

      Poista
  2. Your move is coming up so soon! Lovely fall colours too. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I know Anu! It's nearly here! You should see all these boxes. I'm very tempted to box myself up so that they can just carry me to the new place and I wouldn't have to worry about the rest of the house being packed. ;)

      Poista
  3. No teillä on muutto jo lähellä - voin kuvitella hyvänmielen kutinan (vaikka pakkaamisessa oma työnsä onkin). aikas ihanaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutama paiva enaa ennen kuin se on menoa. Jaksaa jaksaa!

      Poista
  4. Vai meinaa usko neidillä loppua :-D Hän ei vielä tiedä mihin kaikkeen äidit kykenevätkään!

    Teillä on ollut loppuviimeksi niin nopsa eteneminen, että varmasti menee hetki ennenkuin uusi koti konkretisoituu. Pohjatöitä voi joutua tekemään pitkään, mutta kun se oikea tulee vastaan, niin se on menoa se. Uusi koti on aivan täydellinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ei ilmeisesti luota aidin kykyyn saada kaikki pakattua. :)
      Aika haipakkaa vauhtia tassa on menty... toisaalta tuntuu tosi pitkalta kun on joutunut vaantamaan asiaa jos toistakin. Pari paivaa viela pakerrusta ja sitten se on meidan ja paastaan OMAAN kotiin.

      Poista
  5. Vastavierailulla blogissasi :)
    Täällähän on muutto siis käsillä - tsemppiä pakkailuun ja järjestelyihin! Me olemme viimeisen reilun 3 vuoden aikana vaihdettu maata kaksi kertaa, (dublin -> pariisi, ja pariisi > sveitsi) joten pakkailut ja muuttojutut on vähän liiankin tuttuja juttuja! :D Mutta on se myös ihanaa aikaa, uuden aloittaminen :)
    Tosi söpöset muksut teillä! Selailen blogiasi nyt samantien vähän lisää - hauska tutustua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun loysit tanne. :) Toivottavasti tulet kylaan luudestaankin.
      Juu muuttoa pukkaa. Kolmas muutto neljan vuoden sisalla ja nyt ei kylla vahaan aikaa muutetan mihinkaan. Tai ma en kylla pakkaa yhtaan mitaan jos niin kay.
      Meidan neitokaiset on kylla sellasia ettei toista. Toinen on talla hetkella innoissaan tulevasta omasta huoneesta ja etta paasee kouluun koulubussilla. Toisella ei ole tuon taivaallista mita tapahtuu ja miksi huusholli on taynna laatikoita.

      Poista