lauantai 5. lokakuuta 2013

Plaster Fun Time

Plaster Fun Time on kiva paikka pitaa synttareita. Olimme sellaisilla tanaan heti paivan alkajaisiksi. Kyseessa on siis paikka jossa voi ostaa kipsipatsaita/koristeita ja ne maalataan paikan paalla. Niihin saa kimalteita ja haluamansa loppupinnan (helmiainen tai kiiltava). Siella voi jarjestaa synttarijuhlat tai tulla muuten vaan taiteilemaan. Kipsitoita loytyy eritasoisille maalaajille.
Tytoilla oli hauskaa ja oli paikalla synttarisankarin isovelikin, jonka maalaustyo oli hieman erilainen tyttojen valituista. Tarjoiluna kovinkin suomalaisittain (sankarin aiti on suomalainen)oli pienia voileipia, hedelmia, juustoja ja suolakekseja seka jaatelokakkua. Ei ollut pizzaa eika hirmumakeaa kakkua tai mielettoman isoja muffinsseja. :)

Plaster Fun Time is a great place to have birthday parties. We were on one to start the day today. It's a place where you can buy little plaster statues/figurines and they will be painted there. You can finish them off with glitter and either pearl or shiny gloss. You can also arrange birthday parties there or come and have an art session just for fun. You can find painting for different levels.
The girls had fun and even the birthday girl's big brother was there. His choice of figure for painting was a bit different from the girls'. The spread was quite finnish (the mother being a Finn) including small sandwiches, fruit, cheese and crackers and ice cream cake. No pizza, no super sweet cake nor mega big muffins. :)





6 kommenttia:

  1. Voi miten kiva paikka!! Onnea sankarille:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paikka on tosiaankin kiva. :) Sankari on meidan isomman neidin paras kaveri taalla pain (suomalainen aiti, amerikkalainen isa).

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Itsekin teki mieli maalata mutta jatin sen nyt lapsille. Jos joku toinen kerta mennaan sitten omalla porukalla, niin maalaan minakin jotain. :)

      Poista
    2. Kiva kun olit kommentoinut blogiini. Sitä kautta löysin tänne:) Kiva blogi sulla ja jänniä ja raskaita aikoja elätte. Voin kuvitella, että siellä asiat ei hoidu ihan niin kuin täällä Suomessa ollaan totuttu. Onko miehesi suomalainen? Tsemppiä. Odotan kuvia uudesta kodista:)

      Poista
    3. Voi kuinka kiva kun loysit tanne! :) Juu, taalla ei todellakaan asiat suju niin kuin kotona ja kylla tama on ollut sellaista yhta ahdistusta koko prosessi. Kun yksi asia selviaa niin sitten on toinen asia jo taas huolehdittavana/murehdittavana. Parisen viikkoa kun jaksaisi viela porskuttaa eteenpain niin kaikki hyvin. :)
      Mieheni on englantilainen. Meilla onkin perheessa kaksi suomalaista, yksi englantilainen ja yksi amerikkalainen, joka on myos suomalainen. :D

      Poista