torstai 11. heinäkuuta 2013

Konsertissa / In a concert

Tanaan kaytiin tyttojen kanssa lastenkonsertissa. Se oli jarjestetty yhdessa paikallisessa kirjastossa. Pienempi neiti valitsis itselleen asusteet. Oli aika tyylikasta. ;) Konsertti oli kiva ja muksut saivat laulaa ja tanssia. Esiintyjana oli Charlie Hope.
Vetta on ripsotellut useampaan otteeseen taivaalta eli ei olla puistoonkaan paasty.  Kyllahan tyttelit saivat sisallakin leikittya. Isompi nautti nimipaivalahjastaan ja varkkasi kortteja. Pienempi levitteli kaikki Squinkies pallot ja hahmot pitkin lattioita. Niin ja sain mina tilauksenkin. Loysin isomman neidin uusimman Ottobren kimpusta ja neiti ilmoitti haluavansta "ainakin monta" nakemiaan keitasu paitoja/tunikoita. Etta silleen.... ainakin monta. :D

Today we went to a children music concert which was held in one of the local libraries. The little miss chose her own accessories for this event. Quite stylish.;) The concert was really nice and all the children in there got to sing and dance about. The performer was Charlie Hope.
It's been raining on and off so no playground for us today. The girls did get to play inside as well. The bigger one has enjoyed her name day gift (a Finnish thing) and made cards. The little one scattered Squinkies all over the floor. Oh, and I got an order. I found the bigger one leafing the newest Ottobre that arrived yesterday and miss informed me that she would like "at least many" of the wrap around shirts/tunics she saw there. I see..... "at least many". :D








4 kommenttia:

  1. Eihän siinä sitten mikään auta, jos toinen haluu ainakin monta. Eipä lopu tekeminen kesken!

    VastaaPoista
  2. Ai että noi hahmot on ihania... Ainakin imuroidessa... Täälläkin niitä oli, vaan nyt luultavasti iloisesti kadonneet.
    Ja eikusta ompelemaan. Ei hullumpi malli, mikä valittiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiko olekin..... ja niita on kiva poimia useamman kerran paivassa pois lattialta. Mammalle tietaa toita.... ens kerralla piilotan lehden neidilta. Kaavat on jo piirretty ja ensimmaisen kankaat katsottu. :)

      Poista