torstai 4. heinäkuuta 2013

Heinakuun 4. / 4th of July

Tanaan juhlistettiin sitten takalaista itsenaisyyspaivaa. Eipa tuota meidan perheessa varsinaisesti juhlita mutta meidat oltiin kutsuttu periamerikkalaiseen tapaan grillamaan hampurilaisia ja hodareita. Ja kylla muuten oli hyvaa.
Lapset saivat kirmata pihalla kamalan kuumassa saassa ja lotrata veden kanssa. Lamminta oli +34C ja kosteuden kanssa se tuntui lahinna +40C. Simahtivat saman tien kun sankyyn paasivat.

Today is the American indepence day. We don't really celebrate it in our family but it's a day off and we had been invited to a proper american cookout with hamburgers and hot dogs. And I have to tell you, it was very good.
The children got to run around and play and splash about with water. It was very warm, +34C and with the humidity it felt more like +40C. Both girls fell asleep immediately after getting into bed.










2 kommenttia:

  1. Oih! Hodarit ja ulkona syöminen kuulostaa ihanalta, vaikkei niin itsenäisyyspäivää varsin juhlisikaan. Ihana tuo pikkuneiti, vähänkö prinsessa, kun lotratessakin pitää olla helmet kaulassa :-) Hymyilytti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyyli taytyy sailyttaa tilanteessa kuin tilateessa. :) Ja juu, ulkona on syominen on kivaa.... kunhan ei olis ollut ihan niin kauhian kuuma. Ma en normaalisti kuumuudesta kitise mutta tuo kosteus sen kanssa (ja se kun on taalla sen kanssa yleensa aina kun on super kuuma.

      Poista