torstai 16. kesäkuuta 2016

Blogi on ollut unilla jonkun aikaa. Tekemista on ollut kovasti jos jollakin saralla. Uusia tuulia. Uuden opettelua. Kotiaiteilya. Koiramaisia juttuja. Elamaa.

The blog has been asleep for a while. All kinds of things going on on all aspects of life. New winds. Learning new. Being a home mum. Doggy things. Life. 


Koiruliini Mr G. makoilee parasta aikaa jaloissani selallaan, ketarat kohti kattoa. Vaikka onkin taydessa levossa ja nukkuu niin sydan lyo huimaa vauhtia ja lepohengitys on tiivista. Meidan pojalla on todettu sydamen vajaatoiminta. Vaikka muuten papparainen voi hyvin niin yhteiset paivat vahenee koko ajan. Kardiologi ennusti noin vuotta. Jokainen paiva yhdessa on siis lahja.  Raapsuja, haleja ja suukkoja kuuluu nyt elamaan entista enemman. Ja mina valmistaudun henkisesti siihen hetkeen kun pitaa paastaa rakas pois. 

Doggy boy Mr. G. is lying at my feet at the moment. On his back, legs up towards the ceiling. Even though he's completely relaxed and sleeps his heart is working hard and rest breathing is quicker than it should. Our boy has been diagnosed with congestive heart failure. Even though our grandpa is otherwise healthy our days together are getting less in numbers. The cardiologist predicted about a year. Every day at the moment is a gift. Scratches, hugs and kisses are part of our life even more so than before. And I'm preparing myself for the moment when I have to let my beloved go. 


Kotiaiteily jatkuu mutta siihen on tullut muutoksia. Mamma saa valilla tehda ihan toita. Ihan oikeita toita. Ja siihen ne meidan uudet tuulet liittyykin. Tein paatoksen tehda valokuvauksesta itselleni tyon. Tytot ovat saaneet siis opetella siihen etta lahden valilla ottamaan kuvia ja siihen etta kotona minulla menee aikaa kuvien kasittelyyn ja yhteydenpitoon asiakkaihin. 

I'm still a stay at home mum but there's been changes. This mummy gets to do some work too. Real work. And this is our new winds. I made a decision to make photography a job for myself. The girls have had to learn that I will sometimes leave to take pictures and that at home I have to spend time editing pictures and communicate with clients. 


Nettisivutkin on pystyssa. :) Niita voi kurkkia TAALTA. Oli ihana varkata omanlaiset sivut, suunnitella logo ja toteuttaa se. Ja kaikkein hienointa tietysti on se etta siella kay vakea katsomassa. Ja on niiden kautta varauksiakin tullut. Ihan mukavasti on ollut toita taman suhteen ja tiedossa talla hetkella ainakin nelja kuvaussessiota.
Valokuvauskurssejakin on tullut tehtya pari. Uuden opettelua. Taitojen kartuttamista. Viela yksi on kiikarissa ja se alkaa maanantaina. 

And my website is up. :) You have a look at them HERE. It was wonderful to make a website that looks like me, design the logo and make it. And of course the best part is that people visit my website. I've also gotten bookings through them. So, I've been quite busy with this, learning new ropes and at the moment I have at least four photoshoots booked.
I've taken few photography courses as well. Learning new. Building up my skills. One more in the horizon and it starts on Monday. 



10 kommenttia:

  1. Kiva kuulla uutisia ja onnea yritykselle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Allu! Viela uutta ja jannaa! Paljon opeteltavaa ja haetaan sita miten esim alkuillat toimii kun mina en olekaan aina kotona lasten nukkumaanmeno aikana. Tama siis kesalla kun aurinko ei laske kuudelta. :)

      Poista
  2. Ihana koiruliini ! Ja onnea uusiin juttuihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Onnea tarvitaan! :) Ja koiruli potkottelee taas jaloissa.

      Poista
  3. Paljon uusia juttuja <3
    Surullista tietysti lukea Mr G:n kuulumisista. Kaikillahan näillä kremppansa on, eikä koskaan tiedä koska aika tulee. Silti. Anna pojalle multakin iso hali ja kunnon pärisytykset. Mää meen haliin näitä omia pappoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusia juttuja tosiaankin! Ja halit, raapsut ja paristykset toimitettu. ❤ Naista ei tosiaankaan juu koskaan tieda. Jos oikein hyvin kay niin kardiologin ennuste on pieleen ja meilla on aikaa enemman kuin noin vuosi. Mutta oon itkeny jo monet itkut. Vaikka kuinka tietaa etta kaikille meille tulee lahto niin sitten kun ihan oikeesti pitaa ruveta miettimaan sita niin on kova paikka. Raapsuja ja pusuja teidan papparaisille!

      Poista
  4. Usein oon kaynyt taalla kurkkimassa - kiva oli lukea uusia kuulumisia:). Tsemppia uuden arjen kanssa, tuntuu varmasti tosi kivalta etta on ihan "oikeaa omaa tekemista"! Rapsutukset G:lle, papparainen saa nauttia elamastaan teidan perheessa ja jaahyvaisten aika on sitten joskus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta vaan! Ei voi oikeastaan viela pihua uudesta arjesta koska vaikka keikkoja onkin ollut ihan mukavasti niin ei sentaan kuitenkaan niin paljon etta se kamalasti tata elamaa monimutkistaisi. Vahan kuitenkin niin etta pitaa sumplia onko toisella menoja ja voiko olla lasten kanssa kuvausten aikoina. Raapsut toimitettu. Paiva kerrallaan ja toistaiseksi kaikki hyvin (kop kop koputan puuta).

      Poista
  5. Moi Ina! En löytänyt sua FB:stä, mutta ajattelin, että sua saattaisi kiinnostaa tämä vastaperustettu FB-ryhmä: https://www.facebook.com/groups/1759594294287783/ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti viestista! Asia tulikin jo selvitettya toisilla kanavilla. :) Kiva kun hihkaisit.

      Poista