lauantai 23. toukokuuta 2015

Onko mun vauva enaa vauva? / Is my baby a baby anymore?

Meidan pikkuneiti taytti eilen nelja. Mina kauhuissani mietin moneen otteeseen mihin aika oikein katoaa. Mihin mun vauva on kadonnut? Miten han on kasvanut niin isoksi? Missa vaiheessa kasvaminen on tapahtunut? Vastahan tuo syntyi!

Our Little Miss turned four yesterday? I was wondering several times where the time has gone? Where has my baby disappeared? How she has grown so big? At what point did she grow? She was just born for heavens sake!


Han on minun kukkaistyttoni! Kaikki kukat pitaisi poimia!

She's my flower girl! She's always picking up flowers!


Han on mun hoponassu! Aina hopsottelemassa asiasta jos toisesta.

She's my silly pants! Always being silly about one thing and another. 


Han on mun pusumoottori! Aina antamassa pusuja ja haleja.

She's my loveydovey! Always giving kisses and hugs.


Han on mun rimprempsa! Aina pitaisi olla mekko paalla. Pitsit, kimallukset ja horhelot on ihania.

She's my girly girl! She always wants to wear a dress. Lace, glitter and all kinds of girly stuff are wonderful.




Han on mun tanssityttoni! Viela enemman kuin isosiskonsa.

She's my dancer! Even more so than her big sister.


Talla tytolla jos sailyy elamaniloisuus talla tasolla kuin hanella on nyt, niin han paasee pitkalle. 

If her joy of life stays at the level she has now, this girl will go far. 



Synttarisankari sai skootterin alleenn ja silla onkin sitten paineltu menemaan ihan koko ajan. Kohta ei mami pysy perassa.

She got a scooter for the birthday and she's been on it after that the whole time. Soon she'll go so fast that mummy won't be able to keep up with her.

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! On se kylla aikamoinen neiti! Kovasti on mamin tytto enemman kuin Daddyn kun taas vanhempi on enemman isansa tytto. :)

      Poista
  2. Onnea!!!! Niiii- in. Mihin se aika rientää?!?- sniif. Vaan onhan se hienoa nähdä miten lapset kasvaa ja kehittyy. Voisihan se olla ihan toisinkin. Ihania kuvia on siellä ollut monessa postauksessa - reissusta ja keväästä - kurkkaamassa olen monesti käynyt, vaan kommentointi on jäänyt. Täällä eletään muutoksen kourissa - tunteet tulevasta heittelee laidasta laitaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Peppi! Valilla ihan kauhistuttaa kuinka nopeasti aika menee. Mutta niin se vaan eteenpain menee ja silla siisti. Mulla on jaanyt blogien lukemiset maaliskuun puolivalista ihan kokonaan. Jotenkin en ole paassyt vielakaan kunnolla elamasta kiinni kaikkien reissujen ja lomien jalkeen. Nyt viela vahemman aikaa kun mies reissaa ja mina taalla yksin pomona. :) Haleja muutoksen tuuliin, Kuulostaa haastavalta.

      Poista
  3. She is absolutely gorgeous! Love the pics! Happy Birthday little one! I'll soon start to write back to you!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you! I will tell her. Take your time. No rush with the letter. :)

      Poista
  4. Myöhästyneet onnittelut! :)

    Meidänkin 'vauva' täyttää parin päivän päästä 4v. Apua! Ennen kuin huomataankaan on meidän vauvat 18v ja muuttaa kotoa pois :0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista! Valitan ne oikeaan "osoitteeseen". ;) Ajankulu on aivan jarjetonta valilla! Isompi neiti menossa kolmoselle ja taalla meidan kaupungissa se tarkoittaa koulun vaihtoa isompien kouluun. ISO juttu! Tosiaankin kohta ne jo ajelee autolla ja valmistuu lukiosta ja mammojen rypyt (viitaus sun postaukseen) niin syvyys kuin maarakin on kasvanut aika lailla. HUH! Voisko ne pysya aina taman ikaisina?

      Poista