tiistai 20. toukokuuta 2014

Edistysta / Progress

Tai voisikohan sita nyt edistykseksi sanoa. Lupasin isommalle neidille etta sisustaisimme hanen huoneensa kivanlaiseksi kunhan uudessa kodissa ollaan. Sitten iski mun jalkavaivat ja homma pysahty aivan taysin. No, TASTA lahdettiin. Oli tilapaista mattoa ja seinan vari joka ei hirveasti houkuttanut. Ihan neutraali mutta ei kuitenkaan ihan meidan juttu.
Olemme keskustelleet kovasti sisutetaanko huone jonkun teeman mukaan vai ei. En viela paljasta mihin tulokseen olemme paatyneet. Paljon olemme yhdessa miettineet ideoita ja tutkineet vaihtoehtoja internetin syovereista. Kivaa suunnitella yhdessa vaikka toteutus taitaakin jaada minulle.
Huone on nyt maalattu! Se kesti pari viikkoa. Oli kaikkea muuta mita piti saada tehtya. Pikkuapulaisen kanssa maalamisesta ei tullut oikein mitaan. Sitakin yritettiin. Eli maalaukset jai paikkariaikoihin tai sitten sen jalkeen kun tytot olivat menneet nukkumaan jos jaksoin. Kahdella kerroksella piti paasta mutta kolmella mentiin.
Ja nyt se nayttaa talta. Valkoinen valittiin ihan sen takia etta sen kanssa on helppo vaihtaa sisustusta melkeinpa miksi vaan. Talla hetkella huone nayttaa liiankin valkoiselta mutta odottakaas kunhan saadaan koko projekti valmiiksi. Siina voi tosin kestaa. ;)

Or can I call it progress. I promised Big Miss that we would decorate her room in the new house. Then hit my foot problems and things stopped before I even began. Well, we started HERE. We had temporary rugs and wall colour that didn't quite hit the spot. Quite neutral but not what we wanted.
We have been discussing a lot using a theme in the decorations or not. I won't yet reveal our decision. Together we've been looking for ideas and researched for alternatives on the Internet. It's lovely to plan together even though doing things will be left solely to me I think.
Now the room has been painted! It took 2 weeks. There were all kinds of other things to be done. Painting with Little Miss helper didn't work (I tried). So I was painting when she was napping and then after the girls went to bed if I had energy. It was supposed to take only two coats to cover the paint on the walls. It took three coats.
Now it looks like this. White is our choice for the walls and the reasoning is that it's easy to change the decor without having to paint again. At the moment the room looks too white. But wait until the whole project will be finished. It will take some time but the biggest job is done. ;)






6 kommenttia:

  1. Nayttaa tosi hyvalta! Odottelen kuvia koko projectista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Nina! Ma luulen etta niita tulee tiputelle pikkuhiljaa kunhan saan jotain aikaiseksi siella. :D Koska jotain tapahtuu niin se onkin sitten eri juttu. HEH! :)

      Poista
  2. Hei, meillä taitaa olla lapsilla täällä Suomessa noi samat sängyt! Ja hyllytkin näyttää tutuilta :) Kivan näköinen on huone jo nyt! Mäkin jään oottelemaan miltä näyttää sitten kun projekti on päätöksessään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. IKEA on kova sana! Varsinkin lasten huoneissa. Ei haittaa vaikka kolhiintuu menossa ja melskeessa. Ja ma tykkaan kovasti IKEAn huonekaluista. Heilla on paljon kivoja juttuja! Pitaisi taas reissu tehda.... ensi viikolla ehka.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Thanks dear! I wish to get the curtains sorted next.

      Poista