keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Paluu laatikoiden keskelle / Return to the boxes

Ihana olla kotona! Niin kivaa kun lomalle onkin menna ja siella olla niin on ihana tulla kotiin. Joskin nama laatikot ja muutenkin yleinen muutonjalkeinen sekamelksa ei kauheesti mielta ylentanyt. Eika edelleenkaan. Laatikoita odottaa edelleen purkamista. Ympariinsa loytyy tavaralajia, jotka odottavat uutta "kotia".
Floridan kuvia saatte edelleenkin odotella jonkun aikaa. Ne on kaikki mieheni koneella ja ennen kuin han saa huushollin tietokonesysteemit kuntoon servereita myoten niin minun ei kannata niita kaikkia koneelleni ladata. Lupasi pistaa piuhat ojentoon viikonloppuna. Saas nahda miten kay. Mutta heti kun niita kuvia alkaa tulemaan niin kylla niita tulee.
Palasimme lauantaina illalla. Sunnuntai menikin sitten pyykkia pyorittaessa ja ulkona haravoidessa. Maanantaina jatkui sama ohjelma. Eilen aamusta piti tulla pikkaisen luntakin mutta meilla ei nakynyt yhta ainuttakaan hiutaletta. Vahan kateellinen olin kun ymparilla oli ollut maa hetken valkoinen.  Kylmaa kuitenkin on ollut. pari astetta lamminta ja kylmaa tuulta. Aurinko kuitenkin paistaa. Piristaa mielta kummasti.
Tanaan oli isomman neidin ensimmainen koulupaiva uudessa koulussa. Venyi aloitus Veteran's Day:n takia (maanantaina ei koulua) ja sitten tuleva opettaja oli koulutuksessa eika halunnut Ellin aloittavan sijaisen kanssa.
Vein neidin koululle aamulla kymmenen minuuttia ennen muiden tuloa etta paasi tapaamaan opettajan rauhassa. Jannaa olikin se etta neiti tuli kotiin koulubussilla. :D Mukavaa bussilla kulkeminen on varmasti mutta hauskemmaksi sen tekee etta kadun toisella puolella asuva vuoden nuorempi tytto kulkee samalla bussilla eskariin. Ja minakin tykkaan silla ei tarvitse aamuisin muuta kuin vieda pysakille. Pysakilla pitaa olla myos vastassa ja parasta olla ajoissa, silla muuten eivat paasta bussista pois ja bussi jatkaa matkaa. Kuvat on mita on kun oli vaan puhelin mukana matkassa ja neiti tuli niin vauhdikkaasti tien yli ettei toista. :)

It's wonderful to be home! As much fun as it is to go on a holiday and be on a holiday it's lovely to come home. However, the boxes and the crazy chaos after a move didn't really feel really nice. Still doesn't. I've got boxes still to unpack. I've got piles of stuff waiting for its new home.
You get to wait a while longer for the Florida pictures. They are all on my husbands computer  and before he gets all the computer stuff sorted including the servers there's no point for me to start putting them onto mine. He did promise to get it sorted during the weekend. But as soon as I have proper access to them I'll post about our trip.
We returned on Saturday evening. Sunday was spent doing laundry, unpacking and laundry. Monday pretty much the same program. Yesterday morning we were supposed to get a bit of snow but I didn't see a single flake. I have to admit that I was a bit jealous as there had been some all around us. But it's been pretty cold. Only few degrees Celsius above freezing and cold wind. At least the sun has been shining. It's always a mood booster.
Today was Big Miss' fist day in her new school. The start was postponed because of Veteran's Day on Monday (no school) an then Big Miss' new teacher was in training and she wanted to be at school when Big Miss starts.
I took Big Miss to the school 10 mins before the other children came in and had the opportunity to meet the teacher without the other children being there. The most exciting part of the day was her coming home with the school bus. :D I'm sure it was fun to experience the school bus especially as the neighbours' girl from across the street rides in the same bus. And I like the bus too as I don't have to take her further than the bus stop and get her from there. If you are not at the bus stop, they will not let the child out and the bus will continue. Sorry about the pictures. I only had my phone and Big Miss came off the buss with such a speed that the phone camera couldn't keep up. :)











11 kommenttia:

  1. Reipas koululainen:) Jaksamista laatikoiden purkamiseen ja kaikkeen touhuun mitä muttamiseen liittyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Henna, kylla tama tasta. PIkkuhiljaa. Mielessa on verhoja ja maalausta mutta ne saavat nyt odottaa etta saadaan muuten huusholli kuntoon.

      Poista
  2. Heippa! Teretilemast takaisin!
    Pakko myöntää, ettei kyllä käy kateeksi se laatikoiden purkaminen ja tavaroiden järjestely. Yritähän jaksaa nyt uusin, lomanjälkeisin voimin.
    Tuo koulubussijuttu on itse asiassa aika loistava. Huomattavasti helpompaa aamulähtö ja sellainen, ei tarvi lähteä ruuhkiin rällästämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilemast, tulemast, sama asia :-)
      Piti vaan vielä tulla kommentoimaan, että jaa mitkä verhot... Tarvitaanks semmottisia?
      Nimim. Viis vuotta tässä talossa eikä vielä yhtäkään verhotankoa.

      Poista
    2. Kiitosta vaan. Juu, ei nuo laatikot kamalasti innosta. Laittelin justiinsa pyyhkeet, lakanat ja pyotaliinat kaappiin. Ne tuli vahan niin kuin vain heitettya sinne. Jarjestellaan jossain vaiheessa paremmin. :) Mutta tulipahan taas vahemman laatikoita. :)
      Ja tuo koulubussi on niin ihana asia. Sen sijaan etta menee 30min niin asian saa hoidettua vahan reilussa viidessa minuutissa. Ja sekos tata mammaa ilostuttaa. Paasee paivan alkuun jotenkin kivemmin.
      Ja joo..... ma olen ollut ilman verhoja sen nelja vuotta taalla ja nyt on pakko saada. HEH! Oo sa tangottomana niin ma tankoilen (siis sitten jossain vaiheessa kun saan aikaseks).

      Poista
  3. Gotta love the boxes! :-) Olen (toivottavasti) onnekas, kun Jason saa hoitaa unpacking kuviot. Toisaalta toivon, etta han laittaa tavarat oikeille paikoille kerrasta.
    Miten teidan loma meni?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah! Olet onnekas tosiaankin jos sinun ei tarvitse purkaa tavaroita. Tosin eipailen etta joudut kylla niita jarjestelemaan uudestaan.
      Loma meni kiitos oikein hyvin. :) Nyt tarvitsisin loman toipuakseni lomasta. Heh heh! Kunhan saadaan kuvat kehiin niin naet kuinka onnistunut se oli.

      Poista
    2. Nain vahan itsekin epailen, mutta olen J:lle toistanut useaan kertaan, etta lahettaa kuvia tms., jos on pieninkaan epailys ..... ;-) Kovin paljon aikaa ei ole uudelleen organizationiin, silla olen kotona vasta Thanksgiving viikon tiistaina, ja in-laws saapuvat keskiviikkona. So fingers crossed!

      Poista
    3. Toivotaan tosiaankin ettei mitaan ihmeellisia tarvitse tehda sen jalkeen kun paaset kotiin. Ja voihan niita jarjestella sitten tarvittaessa appivanhempien lahdettya.

      Poista
    4. Tai antaa tyolistan in-laws:lle?! :D

      Poista