sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Kukkasia taivaalla / Flowers in the sky

Disney World osaa tehda asian jos toisenkin oikein. Yksi naista asioista on ilotulitukset. Taydet 15min aivan uskomattoman hienoa variloistoa.

Disney World knows how to do things many things right. One of these things is fireworks. Full 15 minutes of absolutely spectacular colours.
























14 kommenttia:

  1. Such great pictures!!! Fireworks are one of the things I still need to figure out how to take photos of. Just lovely!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu! I'm quite chuffed about them myself! ;D

      Poista
  2. Ihania, mitä valoloistoa, mutta tuo ensimmäinen kuva on niin söpö !! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Upeita olivat. Toinenkin ilotulitus nahtiin mutta se taidettiin videoida. Ja meidan pikkuneiti ei olisi muuten nahnyt ellei daddy olisi ottanut hartioille niin paljon oli ihmisia ja niin tiiviissa.

      Poista
  3. Voi jeskamandeera sentään - täähän on kuin Disneyn elokuvista konsanaan!
    Ihana pieni, väsynyt prinsessa, jota vähän jänskätti?

    VastaaPoista
  4. :D Juu, pieni ja vasynyt. Oli silmat suurina kun ilotulitus alkoi. Pari ekaa pamausta vahan janskatti mutta sen jalkeen katseli haltioituneena. :)

    VastaaPoista
  5. Vastavierailulla! Hienoja kuvia, ei ole ilotulituksista helppo saada näin hyvin onnistumaan! Olitte puolitoista viikkoa Disneyworldissa? Hardcore, ei voi muuta sanoa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva etta loysit tanne. :) Taytyy myontaa etta olen tosi iloinen onnistuneisiin kuviin ja viela kasivaralta otettuina. Kylla kadet vahan tarisi kun vartin pitelee painavaa (metallirunkoista) isoa kameraa ylospain suunnattuna. Juu puolitoista viikkoa DW:ssa, tosin valipaivia oli pakko pitaa. Ei sita muuten olisi jaksanut.

      Poista
  6. Amazing!! These fireworks pictures really do make me want to be in Disney World. Love your pics!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks Nina! I was so happy with how the pictures turned out. And we all want to go back already. :)

      Poista
  7. These are wonderful! I failed big time in the past, with fireworks, though I've read many "tips and tricks" and I can't blame the Nikon.. I never took the tripod with me at New Year's fireworks because I always feel embarrassed among so many people, and on top of that it was always freezing! But I think this year I might take it, since temperatures are quite bearable, hopefully I'll get some results!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks Mila! Like I saidI had NO tripod. Cannot remember to the death of me what I used for settings. I was soooooo happy with the result! Definitely try again! :)

      Poista