lauantai 23. marraskuuta 2013

Dinosaur World, Plant City, FL

Jos vietat puolitoista viikkoa Disney Worldissa on pakko pitaa valipaivia. Yhtena valipaivana me kavimme tutkimassa disonauruksia Plant City:n Dinosaur World:issa. Ihan mukavaa vaihtelua. Siella oli leikkipuisto, teemaan sopiva kauppa, seka kavelyreitti, jonka varrella oli jos jonkinmoista dinosaurusta. Ihanan varjoisa paikka. :) Tytot tykkasivat ja meilla aikuisilla oli myos ihan kivaa. Ei ehka kamalan innostava paikka isommille lapsille mutta pienemmille sopii vallan mainiosti.

If you plan to spend 1,5 weeks in Disney World you must have rest days. One of these rest days we drove to Plant City and their Dinosaur World. Nice change of scenery.
They had a play ground, shop according to the theme and a walking path that had all kinds of dinosaurs along it. And it was lovely and shady. :) The girls liked it a lot and we adults enjoyed it as well. Not necessarily a place for bigger children but great for smaller ones.





















6 kommenttia:

  1. On teillä ollut kyllä mieletön reissu. Näitä matkakuvia kun katselee. Ja mikä ihana KESÄ niistä huokuu tänne asti. Pakko myöntää, että kesäihminen olen enemmän. Rentoa viikkistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan se tosi kiva! Parin vuoden tauko kylla Disneyn kanssa pidettava. Ei sita joka vuosi jaksa. :) Mutta lampo oli ihanaa. Ja aurinko! Viikonloppuja sinnekin. Mina vietan omani haravan varressa.

      Poista
  2. Sinut on haastettu: http://www.kfamilyadventures.com/2013/11/eleven-facts/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nina. Yritan tarttua haasteeseen pian! :)

      Poista
    2. Ja kiitokset edelleen kuvien jakamisesta! :) En edes tiennyt tasta Dinosaur Wolrd:sta - aina sita oppii jotain uutta!

      Poista
    3. Niin kuin sanoin taitaa kyseinen paikka olla enemankin pienten lasten kohde. :) Mutta oli se minusta ihan kivaa vaihtelua.

      Poista